Asiakastarinat

Jenkkifutaajalla parani yhden jalan hallinta noin kuukaudessa. ”lajivoimani parani taklaan kovemmin sekä työnnän kovemmin”

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja parani jalan ja kehonhallintaa kuukaudessa mielettömästi.

”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Tavoitteena oli Kohentaa lihaskuntoa , saada voimaa lajitreeneihin ennalta ehkäistä loukkaantumisilta, voida paremmin.

Aloittaessamme lihaskunto oli huono ja kireyksiä löytyi lähdimme parantamaan raajojen ja kehon hallintaa, tasaamaan puolieroja samalla parantaen liikkuvuutta ottaen sen osaksi arkea. Suunnittelimme miten harjoittelu tulee menemään osaksi kokonaisuutta lajitreenit ja kuntosalitreenit + arki . Tähän päälle vielä 4 kuukauden kausisuunnitelma joka toimii hyvänä ohjenuorana mihin ollaan menossa. Kuukauden harjoittelun jälkeen ”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Sekä kehon ja raajan hallinta parani huomattavasti.

Liikkuvuus on kehittynyt useita senttejä per liike ja on ilo huomata kuinka liikkuvuutta on tehty jatkuvasti se jopa sulautunut osaksi arkea.

Miten kuvailisit palveluitani? Monipuoliset liikkeet ja asiantunteva kokonaisuudet .Tietää miksi tekee mitäkin liikettä ja mitä hyötyä siitä saa. Motivoivaa ja haastavaa .

Mitä tuloksia sait? ”Lyhyessä ajassa hyvät tulokset, mitkä tulee vielä kohenemaan. Venyvyys parantunut, lihasvoima ja kehonhallinta parantuneet sekä nykyään kiinnitän itsekin huomiota omaan ravintoon tarkemmin ja osaan sopeuttaa sen parmmin suhteessa esim. harjoitusmäärään Taklaukset parantuneet lajissa ja voimaa tullut työntöihin lisää”


Annen 56 v.  siitä kuinka  vielä tälläkin iällä pystyy oppimaan terveelliset elämäntavatja oppia nauttimaan elämästä ja vielä saada pienillä muutoksilla lisää virtaa arkeen.

Asiakastarina – Nauti elämästä: Tarina elämäntapamuutoksesta vastoinkäymisitä voittoon.

Asiakkaiden kommentit

”perhana tää elämäntapa muutos ei taida ollaakkaan paha asia. saattaa olla vaan mun mielikuvistusta mutta kun kuntoilee ja syö paremmin niin tuntuu löytyvän pikkusen enemmän energiaa.”

”Sie oot kyllä oikeella alalla oot tosi hyvä valmentaja”

Tuovi Hyvönen

Istun tässä keittiön pöydän ääressä , samaisen jonka ääressä teimme asiakastarinaa meidän matkastamme n.puolitoista vuotta sitten.😊 Mietin miten kiittäisin sinua ..tuntuu ettei sanoja löydy tai ne ovat liian pieniä. Opetit minulle paljon..paljon enemmän kuin osasin odottaa .😊 Opetit minulle miten tulee huolehtia omasta hyvinvoinnista, terveydestä turvallisesta treenaamisesta ..mutta myös elämästä.❤ Opetit minulle miten tulee hyväksyä itsensä ja oppia puhumaan itselleen kauniisti..oppia rakastamaan itseään.❤ Se on aika kova juttu..En sano että pelastit minut ..mutta herätit minut huomaamaan elämän kauneuden ja arvokkuuden❤ Opetit myös nauttimaan elämästä ..pienistä arkisistakin asioista..Jos ennen kuljin siellä metsässä..sumussa..niin nyt ole pysynyt polulla.😊 Valmentajana olit kuunteleva ja motivoiva..mutta myös vaativa ..sopivalla tavalla. Valmentajana olit empaattinen ja esimerkillinen..sitä olet edelleen..😊 Opetit myös sen ettei treenaamisen tarvitse olla vakavaa puurtamista..vaan ilolla ja omaa kehoaan kuunnellen ja tavoite mielessä kirkkaana pitäen..tuloksia syntyy. Opetit myös ettei vastoinkäymisistä saa lannistua..niitäkin matkallemme sattui..Treeneihin oli aina kiva tulla ..eikä se tuntunut koskaan pakonomaiselta..olihan minulla siellä turvallista olla.😊 Pääsin tavoitteeseeni 4kk jälkeen..ja voi sitä tunnetta..kun vaaka näytti alle 70kg..kyyneleet tuli.🤗.Minä voitin itseni..sen pahimman vastustajani . Pidin kiinni tavoitteestani ja unelmastani.❤ Kuten alussa mietin miten kiittäisin…Sanat ovat sanoja ja teot puhuvat puolestaan.😊 Sait minut innostumaan alasta ja opiskelemaan PT:ksi..😊..joten matkamme jatkuu❤☺️..tarinaa ei ole vielä kirjoitettu loppuun..