Asiakastarinat


Annen 56 v.  siitä kuinka  vielä tälläkin iällä pystyy oppimaan terveelliset elämäntavatja oppia nauttimaan elämästä ja vielä saada pienillä muutoksilla lisää virtaa arkeen.

Asiakastarina – Nauti elämästä: Tarina elämäntapamuutoksesta vastoinkäymisitä voittoon.

Jenkkifutaajalla parani yhden jalan hallinta noin kuukaudessa. ”lajivoimani parani taklaan kovemmin sekä työnnän kovemmin”

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja paranti jalan ja kehonhallintaa kuukaudessa mielettömästi.

”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Tavoitteena oli Kohentaa lihaskuntoa , saada voimaa lajitreeneihin ennalta ehkäistä loukkaantumisilta, voida paremmin.

Aloittaessamme lihaskunto oli huono ja kireyksiä löytyi lähdimme parantamaan raajojen ja kehon hallintaa, tasaamaan puolieroja samalla parantaen liikkuvuutta ottaen sen osaksi arkea. Suunnittelimme miten harjoittelu tulee menemään osaksi kokonaisuutta lajitreenit ja kuntosalitreenit + arki . Tähän päälle vielä 4 kuukauden kausisuunnitelma joka toimii hyvänä ohjenuorana mihin ollaan menossa. Kuukauden harjoittelun jälkeen ”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Sekä kehon ja raajan hallinta parani huomattavasti.

Liikkuvuus on kehittynyt useita senttejä per liike ja on ilo huomata kuinka liikkuvuutta on tehty jatkuvasti se jopa sulautunut osaksi arkea.

Miten kuvailisit palveluitani? Monipuoliset liikkeet ja asiantunteva kokonaisuudet .Tietää miksi tekee mitäkin liikettä ja mitä hyötyä siitä saa. Motivoivaa ja haastavaa .

Mitä tuloksia sait? ”Lyhyessä ajassa hyvät tulokset, mitkä tulee vielä kohenemaan. Venyvyys parantunut, lihasvoima ja kehonhallinta parantuneet sekä nykyään kiinnitän itsekin huomiota omaan ravintoon tarkemmin ja osaan sopeuttaa sen parmmin suhteessa esim. harjoitusmäärään Taklaukset parantuneet lajissa ja voimaa tullut työntöihin lisää”

Asiakkaiden kommentit

”perhana tää elämäntapa muutos ei taida ollaakkaan paha asia. saattaa olla vaan mun mielikuvistusta mutta kun kuntoilee ja syö paremmin niin tuntuu löytyvän pikkusen enemmän energiaa.”

”Sie oot kyllä oikeella alalla oot tosi hyvä valmentaja”