Personal Trainer
Arttu Pakkanen

Toiminnallisen harjoittelun ammattilainen

Personal Trainer
-palveluja Kotkassa, Pyhtäällä ja Haminassa

Missioni on auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaasti – paremmilla tuloksilla, vähemmällä vaivalla ja ilman loukkaantumisia. Voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu ovat erikoisosaamistani, ja valmennan niin yksilöitä kuin ryhmiäkin. Pidän tärkeänä, että vaikka harjoittelu on tavoitteellista, kaikki tapahtuu ilon kautta, sillä niin saadaan loistavia tuloksia. Jos treenisi tuntuvat tehottomilta, kaipaat uusia vinkkejä tai lisäbuustia aloittamiseen, niin ota yhteyttä ja etsitään aika maksuttomaan tapaamiseen, jossa mietitään yhdessä sinulle sopivinta tapaa harjoitella.

Ota yhteyttä  Palvelut

  Vie harjoittelusi seuraavalle tasolle! Miltä tuntuisi treenata tehokkaasti saaden jatkuvasti parempia tuloksia ja elää arkea ilman kipuja ja rajoitteita? Hyvä treeni auttaa kroppaa jaksamaan ja tekee päivistäsi kivuttomia, jolloin sinä voit keskittyä niihin asioihin, joista nautit.

  Hinta 10e

  Ammattivalmentajan pitämät tehotreenit sinulle ja kaverillesi! Tehotreenivalmennuksen jälkeen saat harjoittelustasi enemmän irti, kehityt nopeammin ja jopa vähemmällä vaivalla, kun teet asiat kerralla oikein, tehokkaasti.

  Hinnat alk. 8e/hlö TARJOUS 1.6.2022 Asti

  Jos tuntuu, että kehitys junnaa paikallaan ja selkä tai polvet tulevat treenien aikana kipeäksi, voi olla hyvä opetella uusi tapa harjoitella. Jos haluat kivuttoman, toimivan ja vahvan kehon, parempia kyykkytuloksia ja optimaalista kehittymistä, yksilövalmennus on sinulle hyvä vaihtoehto. Yksilövalmennuksessa opetellaan uusi, nykyaikainen tapa harjoitella, jolla nostamme tuloksesi uudelle tasolle ilman turhia loukkaantumisia.

  Haluaisitko liikkua tehokkaasti, ulkoilmasta nauttien? Nämä valmennukset sopivat sinulle, jos haluat liikkua ulkona ja saada ryhmästä lisäbuustia, jotta voisit ylittää itsesi yhä uudelleen ja uudelleen.

  Hinnat alk. 5e/henkilö

  Kuka on PT Arttu?

  Urheilu ja liikkuminen ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Takana on harjoittelua niin joukkuelajeista kuin erilaisista kamppailu- ja yksilölajeista.

  Kipinä ohjaamiseen ja valmentamiseen syttyi kuitenkin vasta armeijan jälkeen vuonna 2014, jolloin aloitin työt Kotkan Parkourliikkeessä. Työtä tehdessäni mietin, että tämä on kivaa, mutta haluan oppia lisää.

  Vuotta myöhemmin joulukuussa 2015 aloitin Personal Trainerin opinnot, Valmistuin 2016 ja sillä tiellä olen nykyäänkin. Toimin yrittäjänä Personal Trainer Arttu Pakkanen -yritykseni kautta.

  Vuosi 2019 oli suorastaan loistava: kehityin valmentajana paljon ja asiakkaita alkoi tulla runsain mitoin. Sitten tapahtui jotakin, mikä keskeytti hyvän edistymisen. Polvessani todettiin harvinainen, leikkausta vaativa sairaus. Ajattelin, että miten tulen pärjäämään, koska pääsen takaisin valmentamaan ja miten voin tulevaisuudessa tehdä töitä valmentajana. Opin kuitenkin paljon kehon toiminnasta ja kuntoutuksesta matkalla ja nyt olen tässä, mukanani uusia tietoja ja taitoja, joiden avulla pystyn auttamaan myös asiakkaita takaisin urheilun pariin.

  Uskon että vahva, nopea, kestävä ja ketteryys harjoittelu tuo parhaan mahdollisen tuloksen.
  Kokonaisuudessa on myös hyvä huomioida, että harjoittelu tapahtuu ilon kautta – sillä saadaan loistavia tuloksia. Erityisosaamistani ovat voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu.

  Voimakkain terveisin,
  Arttu
  Toiminnallisen harjoittelun ammattilainen

  Maksuvälineenä käy Epassi, Edenred sekä Smartum setelit, mobiili ja korttimaksut.
  Toimin Espoon ja Pääkaupunkiseudun alueella.

  Jenkkifutaajalla parani yhden jalan hallinta noin kuukaudessa. ”lajivoimani parani taklaan kovemmin sekä työnnän kovemmin”

  Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja parani jalan ja kehonhallintaa kuukaudessa mielettömästi.

  ”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Tavoitteena oli Kohentaa lihaskuntoa , saada voimaa lajitreeneihin ennalta ehkäistä loukkaantumisilta, voida paremmin.

  Aloittaessamme lihaskunto oli huono ja kireyksiä löytyi lähdimme parantamaan raajojen ja kehon hallintaa, tasaamaan puolieroja samalla parantaen liikkuvuutta ottaen sen osaksi arkea. Suunnittelimme miten harjoittelu tulee menemään osaksi kokonaisuutta lajitreenit ja kuntosalitreenit + arki . Tähän päälle vielä 4 kuukauden kausisuunnitelma joka toimii hyvänä ohjenuorana mihin ollaan menossa. Kuukauden harjoittelun jälkeen ”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Sekä kehon ja raajan hallinta parani huomattavasti.

  Liikkuvuus on kehittynyt useita senttejä per liike ja on ilo huomata kuinka liikkuvuutta on tehty jatkuvasti se jopa sulautunut osaksi arkea.

  Miten kuvailisit palveluitani? Monipuoliset liikkeet ja asiantunteva kokonaisuudet .Tietää miksi tekee mitäkin liikettä ja mitä hyötyä siitä saa. Motivoivaa ja haastavaa .

  Mitä tuloksia sait? ”Lyhyessä ajassa hyvät tulokset, mitkä tulee vielä kohenemaan. Venyvyys parantunut, lihasvoima ja kehonhallinta parantuneet sekä nykyään kiinnitän itsekin huomiota omaan ravintoon tarkemmin ja osaan sopeuttaa sen parmmin suhteessa esim. harjoitusmäärään Taklaukset parantuneet lajissa ja voimaa tullut työntöihin lisää”


  Annen 56 v.  siitä kuinka  vielä tälläkin iällä pystyy oppimaan terveelliset elämäntavatja oppia nauttimaan elämästä ja vielä saada pienillä muutoksilla lisää virtaa arkeen.

  Asiakastarina – Nauti elämästä: Tarina elämäntapamuutoksesta vastoinkäymisitä voittoon.

  Asiakkaiden kommentit

  ”perhana tää elämäntapa muutos ei taida ollaakkaan paha asia. saattaa olla vaan mun mielikuvistusta mutta kun kuntoilee ja syö paremmin niin tuntuu löytyvän pikkusen enemmän energiaa.”

  ”Sie oot kyllä oikeella alalla oot tosi hyvä valmentaja”

  Tuovi Hyvönen

  Istun tässä keittiön pöydän ääressä , samaisen jonka ääressä teimme asiakastarinaa meidän matkastamme n.puolitoista vuotta sitten.😊 Mietin miten kiittäisin sinua ..tuntuu ettei sanoja löydy tai ne ovat liian pieniä. Opetit minulle paljon..paljon enemmän kuin osasin odottaa .😊 Opetit minulle miten tulee huolehtia omasta hyvinvoinnista, terveydestä turvallisesta treenaamisesta ..mutta myös elämästä.❤ Opetit minulle miten tulee hyväksyä itsensä ja oppia puhumaan itselleen kauniisti..oppia rakastamaan itseään.❤ Se on aika kova juttu..En sano että pelastit minut ..mutta herätit minut huomaamaan elämän kauneuden ja arvokkuuden❤ Opetit myös nauttimaan elämästä ..pienistä arkisistakin asioista..Jos ennen kuljin siellä metsässä..sumussa..niin nyt ole pysynyt polulla.😊 Valmentajana olit kuunteleva ja motivoiva..mutta myös vaativa ..sopivalla tavalla. Valmentajana olit empaattinen ja esimerkillinen..sitä olet edelleen..😊 Opetit myös sen ettei treenaamisen tarvitse olla vakavaa puurtamista..vaan ilolla ja omaa kehoaan kuunnellen ja tavoite mielessä kirkkaana pitäen..tuloksia syntyy. Opetit myös ettei vastoinkäymisistä saa lannistua..niitäkin matkallemme sattui..Treeneihin oli aina kiva tulla ..eikä se tuntunut koskaan pakonomaiselta..olihan minulla siellä turvallista olla.😊 Pääsin tavoitteeseeni 4kk jälkeen..ja voi sitä tunnetta..kun vaaka näytti alle 70kg..kyyneleet tuli.🤗.Minä voitin itseni..sen pahimman vastustajani . Pidin kiinni tavoitteestani ja unelmastani.❤ Kuten alussa mietin miten kiittäisin…Sanat ovat sanoja ja teot puhuvat puolestaan.😊 Sait minut innostumaan alasta ja opiskelemaan PT:ksi..😊..joten matkamme jatkuu❤☺️..tarinaa ei ole vielä kirjoitettu loppuun..