Cross Training pienryhmävalmennus

Onko kehityksesi hidasta tai pysähtynyt? Haluaisitko viedä treenisi uudelle tasolle, Kyykätä isommin, saada pystypunnerrukseen enemmän rautaa? Harjoitella ilman loukkaantumisia , selkäkipuja sillä vain terveenä voit kehittyä et sairasvuoteelta! Haluat terveen, toimivan kehon ja viedä kehityksesi uudelle tasolle.

Terve urheilija on paras urheilija sillä hän pystyy harjoittelemaan kokoajan nousujohteisesti ja sitäkautta kehittyy enemmän kuin jatkuvaa sairastelun omaavaa treenaajaa jo pelkällä alkulämmittelyn oikealla ohjelmoinnilla loukkaantumiset pienenivät salibändyssä 60% Kati Pasasen väitöskirjan mukaan.

Tämä valmennus on sinulle mikäli haluat harjoitella kehittävästi, kehittyä jatkossakin ja pysyä terveenä sillä terve urheilija on paras urheilija .

Treenataan ”no brain no gain” asenteella. Olet avoimin mielin liikkeellä ja valmis oppimaan uutta voimaharjoittelusta .

Valmennus ei sovi sinulle mikäli mielestäsi urheilija ei tervettä päivää nää haluat treenata ilman järkeä ”no pain no gain” tiedät jo valmiiksi kaiken eikä sinulla ole mitää opittavaa enää harjoittelusta.

Mielestäsi työpäivän jälkeen kun olet istunut 8h on ainoa oikea tapa treenata tulla istumaan jokaiseen laitteeseen vuorotellen.

Löydä uusi tapa harjoitella treenaa fiksusti, Kyykkää isommin ja kehity optimaalisesti!

CrossTraining Pienryhmävalmennus on valmennus jossa rakennamme pohjat kovemmallekkin harjoittelulle rakenteellisen tasapainon jaksolla joka kestää 4 viikkoa tämä on nykyaikainen fiksu valmennus menetelmä sillä vain terveenä aidosti kehityt .

Jossa keskitymme puolierojen tasapainottamiseen ja liikkuvuuteen jotta kun mennään voima osioon olet valmis treenaamaan entistäkin kovemmin sinulla on riittävä peruskunto jonka ansiosta pysyt terveenä et loukkaannu sillä puolierot vääntävät kroppaa kieroon sillä toinen vahvempi puoli kompensoi heikompaa, lisäten jäykkyyttä ja nakertavat luustoa pelkästään voimantuottokin kärsii koska asentoon meneminen on hankalaa.

Rakennamme peruskestävyyspohjan jotta palautuisit sarjoista paremmin sekä ylipäätään palautuisit ettei tämä ole myöhemmin kehittymisesi esteenä.

rakenteellinen tasapaino
Tasataan alaraajojen puolieroja

Valmennuksen toisessa osiossa joka kestää 4 viikkoa keskitymme parantamaan voimatasojamme sekä kasvattamaan lihasta kukapa ei haluaisi olla vahvempi ja lihaksikkaampi sekä käymme läpi salaiset tehokeinot jolla nostat enemmän rautaa hetkessä .

Keskitymme ihmisen perusliikemallehin ja liikeprogressioihin jotta sinä saat parhaan mahdollisen hyödyn valmennuksesta oli tasosi mikä hyvänsä.

Opettelemme luomaan harjoitussuunnitelmaa ja seuraamaan kehitystäsi jatkuvasti joka on todella motivoivaa kun huomaa kehityksensä ja saa nimenomaan niitä tuloksia.

Mikään valmennus ei ole valmennus ilman kokonaisuutta opettelemme syömään oikein jotta kehityksesi olisi optimaalista saisit kaiken hyödyn valmennuksesta, sekä kiinnitämme huomiota myös palautumiseen, uneen, palauttaviin harjoitteisiin ja miten voit edistää tai huonontaa omaa palautumistasi.

Sekä saat treeniohjelmat, liikkuvuusohjelmat sähköpostiisi jotka jäävät sinulle ikuisesti näin hyödyt niistä vielä kauan valmennuksen jälkeenkin.

Lisäksi pääset mukaan salaiseen facebook ryhmään jossa olen kokoajan tukenasi saat ryhmän kautta jatkuvasti tietoa ja vinkkejä harjoittelusta sekä voit kysyä mitä haluat ryhmä ja minä annamme ideoita ja vastaamme kysymyksiin sekä jos olet treenikaveria vailla niin täältä niitä löytyy tervetuloa 😊 .

1 raajan voimaa yläkroppaan

Saavuta kunto josta ennen vain haaveilit, kyykkää isommin, kehity optimaalisesti ja välty loukkaantumisia jopa 60% loukkaantumisista olisi vältettävissä pelkällä alkulämiittelyn ohjelmoinnilla joka nosti harjoitus tehoa jopa 20%. Tule oppimaan kuinka harjoitella oikein nykyaikaisella harjoittelu menetelmällä. Haluaisitko olla työpaikan vahvin pysyä terveenä sillä vain terveenä sinulla on mahdollisuus kehittyä oikealla harjoittelulla. Saat testatusti toimivat metodit joilla monet ovat päässeet kohti tavoitteitaan.

Tavoitteena käsilläseisonta:

Tavoitteeni on käsilläseisonta ohjaan liikuntaa nuorille, lapsille ja aikuisille lähdimme Artun kassa harjoittelemaan alussa testasimme lähtötilanteen en saanut vatsapyörästä yhtään toistoa suorilta jaloin violetilla kuminauhalla meni kuitenkin (3 paksuin kuminauha) jo kuukauden harjoittelumme toi tulosta sain ensimmäisen toiston ilman vatsapyörässä suorinjaloin huikea fiilis”

Penkkiä ylös :

Tavoitteenani oli saada penkkiä ylös olen treenannut mutta en saanut sitä kehittymään. Aloitimme valmennuksen Artun kanssa ja kävi ilmi että liikkuvuudessa oli puutteita ja lihastasapaino oli huono. Lähdimme korjaamaan tilannetta rakenteellisen tasapainon jaksolla jossa keskityttiin puolierojen tasaamiseen , liikkuvuuteen ja peruskestävyyskunnon pohjaan. Seuraavana oli vuorossa voima osio jolla tarkoitus saada penkkiä ylöspäin noin kuukauden  harjoittelulla(rakenteellisen jakson jälkeen) sain penkkitulosta nostettua 40kg – 50 kg . Artun valmennus on hyvää ja monipuolista kokonaiskuva huomioon ottaen joka mahdollistaa parhaan mahdollisen kehityksen

Tanssinopettaja:

Tavoitteena oli oppia millaista treeniä tekisin kuntosalilla mikä tukisi ammattiani olen ammatiltani tanssin opettaja halusin saada lihaskestävyyttä enemmän sekä voimaa tanssimiseen . Lähdimme liikkeelle alkukartoituksesta jossa mittailtiin voimatasoja ja eripuolisuuksia esille tuli että tarvisisin erityisesti tukilihaksitoon vomaa ja hallintaa. Lähdimme toteuttamaan sitä kävimme salilla yhdessä ja minulla oli 1 omat treenit viikkoon ravitsemuskin oli osana valmennustani. Jo kuukauden valmennuksen jälkeen huomasin tuntui että ryhti on parempi nyt ja tanssiessa olen saanut uutta voimaa keskustan käyttö parantunut sekä tiukempi korsetti. Artun valmennus on hyvää kokonaisvaltaisesti huomioon ottava sekä hyvin tukenut omaa tekemistäni.

Arttu Pakkanen

Hei liikkuja halusin kertoa tarinani tein fyysistä työtä olin kokeillut vaikka minkä laista harrastusta kuitenkin saliharjoittelun pariin päätynyt harjoittelin 4 ktr vko ja eräänä aamuna noustessani selkä tuntui jäykältä oikeastaan en päässyt täysin pystyasentoon. Menin töihin josta jouduin kuitenkin lähtemään lääkäriin ja sieltä sairaslomalle joka pisti miettimään asioita oikein kunnolla hmm…

vaikka harjoittelen pajon olen silti kokoajan jostain krempallaan mielestäni näin ei kuulu olla lähdin opiskelemaan kirjoista ja netistä asioista.

Lopulta asioille löytyi vastauksia lähdin kokeilemaan asioita ensin itseni kanssa enkä ole senjälkeen kärsinyt selkäkivuista syväkyykystä nostan 120kg ilman välineitä , vedän leukaa 80kg ja saan vatsapyörästä 10 toistoa suorin jaloin olen jopa kokeillut jalat korokkeella josta muutama toisto tuli 😊 . Näitä epäonnistumisen ja onnistumisen oppeja olen nyt jakanut valmennuksissani jotta yhä useampi voisi päästä lähemmäs tavoitettaan saavuttaa unelmakunto sekä pysyä terveenä sillä vain terveenä kehityt.

Cross Training Pienryhmävalmennus sisältää…

2 kuukauden valmennus sinulle 79e kuukausi

8 yhteiset tunnin treenit

Valmennus järjestetään Easyfit Kouvolan tiloissa tiistaisin klo 18.00 – 19.00

Kotkan valmennuspaikasta ilmoitetaan osallistujille ryhmän täyttyessä valmennus pidetään torstaisin klo 18.00 – 19.00

Saat treeniohjelmat, liikkuvuusohjelmat sähköpostiisi jotka jäävät sinulle ikuisesti. Lisäksi pääset mukaan salaiseen facebook ryhmään jossa olen kokoajan tukenasi saat ryhmän kautta jatkuvasti tietoa ja vinkkejä harjoittelusta sekä voit kysyä mitä haluat ryhmä ja minä annamme ideoita ja vastaamme kysymyksiin sekä jos olet treenikaveria vailla niin täältä niitä löytyy tervetuloa .

Saavuta kunto josta enne vain haaveilit, kehity optimaalisesti ja välty loukkaantumisia jopa 60% loukkaantumisista olisi vältettävissä pelkällä alkulämiittelyn ohjelmoinnilla joka nosti harjoitus tehoa jopa 20%. Miten se vaikuttaisi läheisiisi kun voit tehdä sitä mistä pidät? Tule oppimaan kuinka harjoitella oikein nykyaikaisella harjoittelu menetelmällä. Haluaisitko olla työpaikan vahvin pysyä terveenä sillä vain terveenä sinulla on mahdollisuus kehittyä oikealla harjoittelulla. Älä anna tavoitteisi menevän hukkaan vaan täytä lomake ja ilmoittaudu valmennukseen. 79e/kk kesto 2 kk

CrossTraining ilmoittautuminen
Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse paikkakunta

Harrastan salibändyä sopiikohan valmennus minulle?

Kyllä sopii valmennus on suunniteltu tukemaan harrastustasi harrastit sitten jotain urheilulajia tai haluaisit vain olla vahvempi ja pysyä kunnossa.

Onko minulla tarpeeksi hyvä kunto jotta voin tulla valmennukseen?

Tähän valmennukseen ei sinäänsä ole mitään kuntovaatimusta kyse on ennemminkin taidoista. Mikäli osaat kyykätä ja pystypunnerrus onnistuu valmennus on sinulle muuten suosittelen käymään ensin Kuntosali pienryhmävalmennukseni joka antaa vahvan perustan tähän. Jos yhtään epäilyttää varaa ilmainen treenikerta yhteydenotto lomakkeesta tai sähköpostilla niin katsotaan onko tämä valmennus vielä sinulle.

Minulla on olkapäässä ollut kremppaa mutta se on kuntoutettu voinko tulla valmennukseen?

Olkapäävammat ovat aina spesiaali juttuja mutta valmennukseen voit tulla sillä katson aina tilanteen mukaan osallistujan taitojen , voimatason ja erinnäisten vaivojen perusteella mikä liike olisi juuri sinulle sopiva.

Olen kokeillut ja epäonnistunut, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten välttyisin tältä asialta nyt?

Olen mukanasi kokomatkan kannustan ja tsemppaan etsitään yhdessä keinot millä pääset kohti unelmiesi kuntoa. Lisäksi sinulla on loistavan kannustavan ryhmän tuki jossa jokainen tukee toisiaan ja fb ryhmä jossa olemme kaikki tavoitettavissa päivästä riippumatta.

En usko, että voi saada aikaan näkyviä tuloksia. Voitko perustella miten se olisi mahdollista?

Oletko oppinut jokus kävelemään? Onnistuiko se heti ensimmäisellä? Voin taata että jos olet halukas oppimaan niin varmasti onnistut siinä. Vedän leukaa 80kg lisäpainolla kyykkään syväkyykkyyn ilman välineitä 120kg , saan vatsapyörällä suorin jaloin 10 toistoa.

Asiakkaani ovat myös oppineet ja saaneet tuloksia miksi et sinäkin? kuukauden jälkeen vatsapyörällä ensimmäinen toisto. Penkissä noin kuukauden aikana 40 kg – 50 kg mitä sinä voisit saavuttaa?

Miksi ostaisin tämän, muitakin on tarjolla?

Monet meistä harjoittelee väärin ”no pain no gain” asenteella olen vuosien eri lajien harjoittelun myötä yritysten , erehdyksien , oppimisen ja opiskelun kautta löytänyt metodit ja keinot jotta sinä voisit harjoitella kehittävästi pysyä kunnossa vielä jatkossakin ja välttyä turhilta vammoilta. Tule mukaan oppimaan kuinka harjoitellaan oikein vain terve urheilija kehittyy ei sairasvuoteella makaava.

Olen niin huonossa jamassa, että kannattaako minun enää yrittää…

Kannattaako lunta kolata kun sitä kuitenkin sataa lisää? Tai taloa korjata kun se kuitenkin menee rikki? En voi suoraan vastat kysymykseesi mutta on kuitenkin yleensä paljon tehtävissä laita minulle viestiä asiasta niin jutellaan olisiko tämä valmennus sinua varten?

Uskallanko ostaa / lähteä mukaan?

Haluatko Viedä harjoittelusi uudelle tasoll ei enää sairasteluja ja turhia loukkaantumisia tule oppimaan kuinka harjoitella oikein . Älä anna tavoitteisi junnata paikallaan.

Jo monet ovat saaneet apua valmennuksistani etkä sinäkään ole poikkeus saat toimivat metodit joita olen kerännyt vuosien varrelta yrityksen erehdyksen ja oppiläksyjen kautta nyt sinulla on mahdollisuus välttyä näiltä haasteilta ja päässä suoraan tavoittelemaan jotain mitä haluat saavuttaa.

Plussat

  • Saat testatut toimivat metodit joita olen kerännyt vuosien varrelta yrityksen, erehdyksen ja oppimisen kautta
  • Opit uudenlaisen treenaamisen kulttuurin ei enää turhia loukkaantumisia ja sairasvuoteella makaamista nosta harjoittelusi uudelle tasolle ja kehity!
  • Kannustava ja informatiivinen facebook ryhmä on auki sinulle koko valmennuksen ajan saat hyvää tietoa, voit kysyä mitä vain tai vaikka pyytää kannustusta.

miinukset

  • Joudut käyttämään aikaasi en voi tulla puolestasi salille, enkä tehdä liikkeitä puolestasi.
  • Joudut antamaan oman panoksesi liikkeiden ja uusien tapojen opettelussa mutta ei se mitään sinä pystyt siihen kuhan olet avoimin mielin liikenteessä tehdään se yhdessä.
  • Se maksaa mutta eihän mitään hyvää voi saada ilmaisiksi.

Onpa kallista!?

Yksilövalmennukseni maksaa 89e/h jolle kertyy päivähintaa 2,87e päivä jos mietitään koulutuksiani Personal Trainer koulutus 3500e , parempi liikkuja 200e , streetworkout 200e useampi kirja joka vuosi 20-50e/kirja yms.

Vuosien harraste tausta josta tullut paljon oppeja joita voin nyt valmentaa sinulle sopuhintaan. Tiedän miten saada 80kg leuanveto lisäpainoilla ja miten kyykätä 120kg ilman välineitä kuitenkin sinulle pienryhmä on edullinen vaihtoehto vain 79e/kk eli noin 20e kerta onko se sittenkään kallista?

Saavuta kunto josta enne vain haaveilit, kehity optimaalisesti ja välty loukkaantumisia jopa 60% loukkaantumisista olisi vältettävissä pelkällä alkulämiittelyn ohjelmoinnilla joka nosti harjoitus tehoa jopa 20%. Miten se vaikuttaisi läheisiisi kun voit tehdä sitä mistä pidät? Tule oppimaan kuinka harjoitella oikein nykyaikaisella harjoittelu menetelmällä. Haluaisitko olla työpaikan vahvin pysyä terveenä sillä vain terveenä sinulla on mahdollisuus kehittyä oikealla harjoittelulla. Älä anna tavoitteisi menevän hukkaan vaan täytä lomake ja ilmoittaudu valmennukseen. 79e/kk kesto 2 kk

lmoittautuminen sulkeutuu 30.4.2020

CrossTraining ilmoittautuminen
Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse paikkakunta