Firstbeat – Palautumis ja voimavaravalmennus

Puolet työ ikäisistä ei palaudu edes arjesta riittävästi ja kuormittavat itsensä turhaan tähän jos otetaan vielä päälle 4 kovaa treeniä viikossa niin ongelmat on taattu. Eli ei ihme jos kehitystä ei tapahdu loukkaannut usein, sairastelu lisääntyy ja motivaatio laskee.

Haluaisitko nostaa kehityksesi uudelle tasolle ja saada lisää energiaa arkeen? Oppia tunnistamaan arjen kuormittavat ja palauttavat tekijät optimoida palautuminen ja tunnistaa milloin kehosi oikeasti kaipaa lepoa.

Tämä on sinulle jos haluat viedä kehityksesi uudelle tasolle ja saavuttaa parhaan version itsestäsi, oppia tapoja joilla optimoit palautumisesi tunnistat kuormittavat ja palauttavat tekijät.

Jaksat paremmin sekä maksimoit hyvinvointisi. Jos haluat kehittyä ja olet valmis oppimaan uutta, haluat oppia tunnistamaan kehosi kuormitustekijät ja milloin kehosi kaipaa palautumista.

analyysi

”Kiireessä voimme kadottaa yhteyden niinkin tärkeisiin perusasioihin, kuin nälkään tai levon tarpeeseen. Krooninen stressi vaikuttaa kehon sisäiseen säätelyyn ja hankaloittaa näiden viestien havaitsemista. Sen takia vauhtia on välttämätöntä hidastaa, jos palautumistaan haluaa parantaa, – Kaisa Jaakkola”

laitteen kiinnitys
Mittalaite ja kiinnitys

Sisältää

 • 3 vuorokauden hyvinvointianalyysimittauksen joka antaa tietoa stressistäsi, palautumisestasi, liikuntatottumuksistasi sekä unestasi jotta opit tunnistamaa sinua kuormittavat ja palauttavat tekijät. Mittaus perustuu sykevälivaihteluun josta analysoidaan erilaisten kaavojen ja datan kautta miten palaudut, nukut, mitkä tekijät sinua kuormittaa.
 • Tunnin yksilöpalautteen jossa käymme läpi sinua kuormittavat, palauttavat tekijät sekä liikuntatottumuksesi ja kuinka palaudut niistä.
 • Laadimme yhdessä sinulle mittauksen perusteella yksilölliset tavoitteet joilla parannat palautumistasi sekä viet hyvinvointia ja kehitystäsi uudelle tasolle.

Hinta 165e valmennus

Tee päätös josta on hyötyä vielä valmennuksen jälkeenkin panosta kerrankin itseesi ja opi taidot josta hyödyt niin harjoittelussasi kuin arjen kuormittavina hetkinä, varaa paikkasi täyttämällä lomake

  Nimi (Pakollinen)

  Sähköposti(Pakollinen)

  Puhelinnumero(pakollinen)

  Lisätiedot

  Mittauksen jälkeen…

  • Opit hallitsemaan stressiäsi paremmin sekä tunnistat sinua kuormittavat tekijät Palaudut paremmin opit tunnistamaan sinua palauttavat tekijät ei mitään arvailua. Arjen keskellä kehon kuuntelu jää usein huomaamatta.
  • Opit tunnistamaan uneesi sekä unenlaatuun vaikuttavat tekijät 20% ihmisitä kärsii uniongelmista
  • Energiatasosi nousee olet virkeämpi arjessa olet perheellesi ja kavereillesi parempaa seuraa olet läsnä.
  • Kehityt nopeammin sillä löydät sinua palauttavat tekijät, voit harjoitella entistäkin tehokkaammin ja mennä kohti omaa tavoitettasi
  • Jaksat treenata kovempaa sekä motivaatiosi pysyy korkeana
  • Palautumista optimoimalla muistisi paranee, jaksat paremmin töissä ja vältyt loukkaantumisilta
  • Ennalta ehkäiset kroonisilta kivuilta , selkä, olkapää ja polvivammoilta
  • Teet parempia valintoja töissä sekä arjessa. Jotta voit mennä kohti sinua inspiroivia asioita ja tavoitteitasi
  • Ennalta ehkäiset itseäsi lihavuudelta
  raporttikuva 1
  Raporttikuva

  Asiakastarinat

  ”Uteliaisuuttaan lähdin kokeilemaan  mitä mittaus on? kuinka tarkka se on? yllätti kuinka tarkka mittalaite on  oikeesti on merkitystä asioilla hyvinvointiin ja mitä se mittaa. halusin tietää millä tasolla oma hyvinvointi on on aika stressaava kuormittava työ ja elämän rytmi ite tajuais sen että omilla valinnoilla vaikutusta. oman hyvinoinnin kannalta. saa tietää miten uni , stressi yms. vaikuttaa hyvinvointiin ei kuvitelmaa vaan todellista dataa . Stressipiikit kesken päivän mieli vaikuttaa stressiin . alkoholin vaikutus . Ei ollut yhteneväisiä omien tuntemusten kanssa avasi silmät ja väisty harhakuvitelmat . Mieli vaikuttaa niin paljon tuleeko stressipiikkejä. Alkoholi haitallista palautumiselle kuvittelee et se rentouttaa. mielenkiintoista mitkä tekijät rentouttaa tietää mitkä parantaa palautumista. olen saanut konkreettisia muutoksia jotka tukevat palautumistani mm. muutos ilatrutiineihin toi lisää energiaa ja voimavaroja arkeen pienilläkin muutoksilla on suuri merkitys. – Tuovi” (asiakas)

  Tunsin, että kaikki ei ole kunnossa. Sykevälivaihteluni oli todella alhainen, ja työn aiheuttama stressi näkyi selkeästi mittaustuloksissa. Vaikka rakastan valmentamista, työpäiviini ei mahdu edelleenkään yhtään palauttavaa hetkeä. Salilla on paljon melua, ja siellä on oltava koko ajan skarppina. Oivalsinkin, että eritysherkkänä ihmisenä melu menee minulla helposti yli, jonka takia neljän tunnin työpäivä saattaa tuntua tuplasti kuormittavammalta. Aiemmin minusta tuntui, että olen koko ajan töissä. Nykyään olen järjestelmällisempi ja keskityn vain yhteen asiaan kerrallaan. Nyt ymmärrän, mitä työstä palautuminen vaatii ja miten tärkeää kokonaiskuormituksen hallinta oikein on. Sykevälivaihtelu nousi uusintamittauksessa jo sadan paikkeille, ja yöunien laatu on parantunut huimasti: tuloksissa näkyi palautumista kuvaavaa vihreää väriä jo ennen nukahtamista. Iltarutiineilla on ollut suuri vaikutus kehon rauhoittumiseen. Etenkin lukeminen ja venytteleminen ovat vähentäneet tehokkaasti kierroksia ennen nukkumaanmenoa. Koen, että olen onnistunut niissä muutoksissa, joita lähdin tavoittelemaan. Olen myös oppinut luottamaan enemmän omaan tuntemukseen ja tunnistamaan jaksamista lisääviä ja vähentäviä tekijöitä. Tasapainoisempi olo ja parempi itsensä johtaminen näkyvätkin elämässäni konkreettisesti siten, että saan energiaa kaikilta osa-alueilta työstä ihmissuhteisiin.” – laura hämäläinen valmentaja / crossfit urheilija (Lähde – firstbeat blogi)

  NHL-joukkue Carolina Hurricanesin 22-vuotias keskushyökkääjä, Teuvo Teräväinen, taputteli juuri liigan neljännen kautensa rapakon takana. Jäällä vaadittava jäinen pelikunto on määrätietoisen harjoittelun tulosta. ”Sekä yksilö- että joukkueurheilussa tieto on valtaa. Vaikka urheilijat ovat yleensä todella taitavia kehon kuuntelijoita ja tietävät omat rajansa, on suorituspaineiden ja kovan kilpailun alla haastavaa olla jatkuvasti täydessä terässä. Omalla tekemisellä ja valinnoilla, kuten oikeanlaisella palautumisella, optimaalisella unella ja sopivalla harjoitusintensiteetillä, voi kuitenkin vaikuttaa paljon omaan kehitykseen” eräväinen osallistui ympärivuorokautiseen sykevälimittaukseen Firstbeat Hyvinvointianalyysiin saadakseen tietoa harjoittelunsa toimivuudesta. Tulokset olivat nuorelle pelaajalle positiivinen yllätys. ”Sain Firstbeatin avulla vahvistuksen olevani oikealla tiellä treenien ja palautumisen suhteen. Mittaus antoi varmuutta omaan tekemiseen ja valintoihin, joten pystyn nyt vaikuttamaan entistä paremmin kehittymiseeni urheilijana,” hän kuvailee. Kotisaaren mukaan Teuvo on saanut palautumisen ja levon hyvään tasapainoon.”Kun tietää itse kehon todellisen kunnon, voi kierroksia nostaa harjoittelun osalta hyvillä mielin sitten, kun sen aika on”, hän päättää.- Teuvo Teräväinen Jääkiekkoilija (lähde – firstbeat blogi)

  raprttikuva ennen
  Ennen (numerot)

  raporttikuva jälkeen
  Jälkeen (Numerot)

  Firstbeat – Palautumis ja voimavaravalmennus

  • Opit hallitsemaan stressiä, palaudut paremmin sekä nukut paremmin
  • Olet energisempi arjessa nostat voimavaroja jotta voit tehdä niitä asioita joita rakastat
  • Jaksat ja voit harjoitella tehokkaammin, palaudut paremmin sekä kehityt nopeammin jotta pääset kohti unelmiesi tavoitetta

  Onpa se kallista?

  miten hyvinvointianalyysi vaikuttaa

  Mieti jos voit oppia taitoja ja saada pysyviä tuloksia jotka auttavat sinua vielä myöhemminkin elämässäsi. Paljonko sinä olisit valmis panostamaan hyvinvointiisi ja kehitykseesi kuukaudessa?

  Olen kokeillut ja epäonnistunut, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten välttyisin tältä asialta nyt?

  Laadimme yhdessä juuri sinun elämääsi sopivat tavoitteet analyysin pohjalta joka tuo lisää motivaatiota . Jo pienikin askel antaa suuria tuloksia kun siitä tulee tapa oletko koskaan miettinyt mikä olisi pienin mahdollinen teko joilla voisit parantaa hyvinvointiasi?

  Tutkimukset ovat osoittaneet että 1 -3 muutosta kerralla tuo parhaan mahdollisuuden onnistua tähän jos laaditaan vielä juuri sinua motivoivat ja sopivat tavoitteet niin mahdollisuudet nousevat entisestään kyllä sinä pystyt siihen olet oman elämäsi supersankari.

  On niin kova kiire elämässä.

  Tämä on siis juuri oikea hetki tehdä muutos kiireinen kuormittava elämäntilanne syö voimavarojamme ja terveyttä joka aiheuttaa ennepitkään mm.

  krooniset kivut, sairastelukierre, lihavuus, syöpä, diabetes, sydän ja verisuonitaudit, astma, migreeni, alzaimerin tauti yms. ethän halua saada näitä jo pieni askel tuo valtavan harppauksen hyvinvointiisi.

  En usko, että voi saada aikaan näkyviä tuloksia. Voitko perustella miten se olisi mahdollista?

  Jo pienikin askel antaa suuria tuloksia kun siitä tulee tapa oletko koskaan miettinyt mikä olisi pienin mahdollinen teko joilla voisit parantaa hyvinvointiasi?

  Tutkimukset ovat osoittaneet että 1 -3 muutosta kerralla tuo parhaan mahdollisuuden onnistua tähän jos laaditaan vielä juuri sinua motivoivat ja sopivat tavoitteet ja ne syvät syyt miksi haluat panostaa tähän niin mahdollisuudet nousevat entisestään kyllä sinä pystyt siihen olet oman elämäsi supersankari.

  Tee päätös josta on hyötyä vielä valmennuksen jälkeenkin panosta kerrankin itseesi ja opi taidot josta hyödyt niin harjoittelussasi kuin arjen kuormittavina hetkinä, varaa paikkasi täyttämällä lomake

  Toimi heti täyttämällä lomake saat paluuviestinä muutaman päivän sisään laskun jonka maksettuasi saat sähköpostilinkin jonka täyttämällä tilaat mittalaitteen itsellesi postitse ja otan yhteyttä sinuun jotta voimme sopia jatkosta valmennuksen voimme suorittaa etänä esim. skype palvelun kautta tai kasvotusten vaikka easyfitin tiloissa.

  Yksilövalmennukset 165e sis. yksilöpalautteen , toimenpiteet ja kontrolli aika

  Ryhmävalmennukset alk. 115e/henkilö

  Maksuvälineenä käy Edenred sekä Smartum setelit, mobiili ja korttimaksut sekä lasku.

   Nimi (Pakollinen)

   Sähköposti(Pakollinen)

   Puhelinnumero(pakollinen)

   Lisätiedot