Firstbeat – Palautumis ja voimavaravalmennus

Onko stressi kuormitus automaattisesti huono asia? Asia ei ole aivan näin stressi saa meidät toimimaan tehokkaasti esim. kyykätessä tarvitset täyden tehon toimia täydellä potentiaalillasi sama pätee pallon perässä juoksuun tai vaikka pihatöissä uurastamiseen.

Kyllähän me tällaisiin tehtäviin tarvitaan stressiä ongelma tulee kuitenkin siitä jos ”stressi” jää päälle stressiä tuottavat niin juoksuharjoitteet kuin töissä kiireessä tehtävästä toiseen sinkoilu.

Kilpaurheilija voi treenata +10 kertaa /vko joka on kaikin puolin priorisoimista palautumisesta se ei kuitenkaan jarruta hänen kehitystään sillä hyvät pohjat on luotu jo kauan sitten.

Samaan aikaa kuntoilija tuskailee palautumisensa kanssa treenaa 4 kertaa viikkoon töissä hirveä stressi pomo hengittää niskaan eikä elämä muutenkaan mene ihan suunnitellusti, muutamakin treeni voi olla liikaa jos muu kuormitus on liian kova .

Mikä sitten neuvoksi ? Tarvitsemme vastapainoa tälle kuormitukselle nimittäin riittävän laadukasta palautumista ja voimavarojen lataamista se ei välttämättä tarkoita suuria monimutkaisia muutoksia vaan voi olla ihan niinkin pieni asia kuin rauhoittuminen illalla ilman ylimääräistä hälinää .

Personal Trainer Arttu ja asiakas maastaveto
firstbeat analyysi kuva
analyysikuva stressi punaisella(kuva aukenee klikaamalla sitä)

Mitä tämä tarkoittaa ?

Arjessamme on paljon kuormittavia ”stressi” tekijöitä joka lisää tehokkuuttamme valmistaen täyden potentiaalin käyttöömme.

ongelmia tulee jos riittävän laadukasta palautumista ja voimavarojen lataamista ei ole se tulee liikkumalla, nukkumalla, laadukkaasta ravinnosta ja ennen kaikkea pitämällä itsestään huolta niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Muista ottaa aikaa itsellesi kuuntele kehoasi miltä minusta tuntuu miten menee? Jos menee huonosti mieti mitä voisit tehdä asialle ja tartu siihen.

Palautumis ja voimavara valmennus sisältää…

firstbeat mittalaitteen kiinnitys
Näin helppoa se on firstbeat laite vain kiinni ja menoksi 🙂

3 vuorokautisen firstbeat analyysin jonka saat postitse jossa tarkemmat ohjeet mukana

tapaamisen jossa käymme läpi analyysisi sekä laadimme analyysin perusteella sinulle yksilölliset tavoitteet joilla viet palautumisesi ja terveytesi uudelle tasolle (suoritetaan joko netinvälityksellä tai kasvotusten sopimuksen mukaan).

Saat koko analyysin sähköpostiisi tai paperi versiona sovitusti

Kontrolli tapaamisen jossa käymme läpi tavoitteesi , oletko päässyt niihin jos et niin miksi ja pohditaan yhdessä miten tästä kannattaa jatkaa.

hinta 165e

Haluaisitko saada stressisi hallintaan pystyä treenaamaan tehokkaammin, olla virkeämpi jotta voit tehdä niitä juttuja joita rakastat ilmoittaudu valmennukseen alla lomakkeella jonka opit kantavat sinua pitkälle tulevaisuuteen.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä josta sovimme jatkosta miten mittaus suoritetaan ja miten toimitaan saat tarkat ohjeet sekä kirjallisesti että puhelimitse miten edetä.

tai onko sinulla ryhmä? tiedustele lisää ryhmävalmennuksista ja pyydä tarjous.

  Nimi (Pakollinen)

  Sähköposti(Pakollinen)

  Puhelinnumero(pakollinen)

  Lisätiedot

  Yhteistyössä

  firstbeat logo
  Linkki firstbeatin sivuille