Haluaisitko Pysyä terveenä ja kehittyä maksimaalisesti?

Haluaisitko Pysyä terveenä ja kehittyä maksimaalisesti? Hei halusin kertoa asiakkaani matkasta kohti poliisikoulua jos siis haluat kehittyämaksiaamisesti ja selvitä ilman loukkaantumisia niin kehittyä vielä jatkossakin katso tämä.

Teimme alkukartoitukset ja tuli heti alussa ilmi että hän oli harjoitellut mutta kuitenkin perusta uupui siis voimat oli rakennettu huojuvalle pohjalle. Mietitäänpä vaikka koripalloa tai juoksua kävelyä yleensä jos pelaamme koripalloa emmekä ole harjoitelleet pysäyttäviä liikkeitä yhden jalan liikkeitä ja liikkuvuus on puutteellinen.

Voit katsoa artikkelin myös videona tästä

Tulee suunnan muutos ja kaveri juoksee jalkaasi päin mikäli jalasta ei riitä voimaa vastustamaan liikettä ja riittävää liikkuvuutta jalka hajoaa ja saat vielä juoksuun edun kun pysyt pysähtymään nopeammin, lähtemään nopeammin juoksuun ja selviät ongelmista esim. juoksussa liukastumisista nämä on ongelmia jotka altistaa loukkaantumisriskille joka käy ilmi myös edellisessä videossa.

Oli siis selvää että töitä on liikkuvuus ei riittänyt vaadittaviin liikkeisiin sekä tukilihaksiston kunto surkea hallinta siis petti kestävyys kunnossakaan ei kehumista 49mmo . Lähdimme suunnittelemaan jaksotusta, treenejä otettiin aluksi mukaan lenkkeilyä ja lähdettiin luomaa pohjaa harjoittelulle keskityimme siis liikkeen hallintaan ja toiminnalliseen liikkuvuuteen siinä samassa kestävyys kehittyi 55mmo joka on nyt hyvä taso. Aikaa oli joten rakennettiin kunnon pohjat kunto kehittyi suunnitellusti ja lähdettiin hakemaan voimaa seuraavat .

2kk penkki parani 37% ja siltäosin hyvät pisteet olisi taattu asiakas oli innoissaan mutta sai työtarjouksen joka muutti suunnitelmat täysin enää ei ollut poliisikoulu tähtäimessä mutta yleisiä voimatasoja halusi parantaa tästä matka jatkuu… Mitä jos pysyisit kunnossa ja välttyisit loukkaantumisilta et olisi kärttyisä miten se vaikuttaisi elämääsi?

Ps. jos näistä oli hyötyä sinulle uskon että oppaani auttaa sinua vieläkin eteenpäin voit ladata sen osoitteesta https://www.arttupakkanenpt-palvelut.com/lataa-ilmainen-videoluentosarja-treenaa-oikein-pysy-terveena-ja-kehity-optimaalisesti/

Jaa artikkeli: