Jenkkifutaaja - ”lajivoimani parani taklaan kovemmin sekä työnnän kovemmin”

Amerikkalaisen jalkapallon pelaaja parani jalan ja kehonhallintaa kuukaudessa mielettömästi.

”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Tavoitteena oli Kohentaa lihaskuntoa , saada voimaa lajitreeneihin ennalta ehkäistä loukkaantumisilta, voida paremmin.

Aloittaessamme lihaskunto oli huono ja kireyksiä löytyi lähdimme parantamaan raajojen ja kehon hallintaa, tasaamaan puolieroja samalla parantaen liikkuvuutta ottaen sen osaksi arkea. Suunnittelimme miten harjoittelu tulee menemään osaksi kokonaisuutta lajitreenit ja kuntosalitreenit + arki . Tähän päälle vielä 4 kuukauden kausisuunnitelma joka toimii hyvänä ohjenuorana mihin ollaan menossa. Kuukauden harjoittelun jälkeen ”Taklaukseni parani ja työntö tilanteisiin tuli lisää voimaa” Sekä kehon ja raajan hallinta parani huomattavasti.

Liikkuvuus on kehittynyt useita senttejä per liike ja on ilo huomata kuinka liikkuvuutta on tehty jatkuvasti se jopa sulautunut osaksi arkea.

Miten kuvailisit palveluitani? Monipuoliset liikkeet ja asiantunteva kokonaisuudet .Tietää miksi tekee mitäkin liikettä ja mitä hyötyä siitä saa. Motivoivaa ja haastavaa .

Mitä tuloksia sait? ”Lyhyessä ajassa hyvät tulokset, mitkä tulee vielä kohenemaan. Venyvyys parantunut, lihasvoima ja kehonhallinta parantuneet sekä nykyään kiinnitän itsekin huomiota omaan ravintoon tarkemmin ja osaan sopeuttaa sen parmmin suhteessa esim. harjoitusmäärään Taklaukset parantuneet lajissa ja voimaa tullut työntöihin lisää”

Ps. Mieti mitä tuloksia sinäkin voisit saavuttaa? Miltä se tuntuisi voida harrastaa paremmin kun kroppa toimii ja kestää? On se kivempi harrastaa kun on asiassa hyvä 🙂 jos tää nappasi, ota yhteyttä niin sovitaan maksuton etätapaaminen jossa saat arvokkaita vinkkejä kuinka sinun kannattaa edetä harjoittelussasi.

Voimakkain terveisin Arttu

Jaa artikkeli: