Kuka on PT Arttu?

Urheilu ja liikkuminen ovat olleet aina lähellä sydäntäni. Takana on harjoittelua niin joukkuelajeista kuin erilaisista kamppailu- ja yksilölajeista.

Kipinä ohjaamiseen ja valmentamiseen syttyi kuitenkin vasta armeijan jälkeen vuonna 2014, jolloin aloitin työt Kotkan Parkourliikkeessä. Työtä tehdessäni mietin, että tämä on kivaa, mutta haluan oppia lisää.

Vuotta myöhemmin joulukuussa 2015 aloitin Personal Trainerin opinnot, Valmistuin 2016 ja sillä tiellä olen nykyäänkin. Toimin yrittäjänä Personal Trainer Arttu Pakkanen -yritykseni kautta.

Vuosi 2019 oli suorastaan loistava: kehityin valmentajana paljon ja asiakkaita alkoi tulla runsain mitoin. Sitten tapahtui jotakin, mikä keskeytti hyvän edistymisen. Polvessani todettiin harvinainen, leikkausta vaativa sairaus. Ajattelin, että miten tulen pärjäämään, koska pääsen takaisin valmentamaan ja miten voin tulevaisuudessa tehdä töitä valmentajana. Opin kuitenkin paljon kehon toiminnasta ja kuntoutuksesta matkalla ja nyt olen tässä, mukanani uusia tietoja ja taitoja, joiden avulla pystyn auttamaan myös asiakkaita takaisin urheilun pariin.

Uskon että vahva, nopea, kestävä ja ketteryys harjoittelu tuo parhaan mahdollisen tuloksen.
Kokonaisuudessa on myös hyvä huomioida, että harjoittelu tapahtuu ilon kautta – sillä saadaan loistavia tuloksia. Erityisosaamistani ovat voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu.

Voimakkain terveisin,
Arttu
Toiminnallisen harjoittelun ammattilainen

Vastasiko tämä tarpeitasi ? Siinä tapauksessa olen valmentaja sinua varten.

 ja sovitaan maksuton valmennustarpeen kartoitus, joko etänä tai livenä Espoossa.

Koulutus

Pidän kouluttautumista erityisen tärkeänä, joten kouluttaudun vuosittain jotta valmennettavani saisi entistäkin parempaa valmennusta.

Missio ja elämäntehtävä.

Missioni on auttaa sinua harjoittelemaan tehokkaasti – enemmän voimaa, vähemmällä vaivalla ja ilman loukkaantumisia, jotta voit tehdä niitä juttuja mistä pidät , sillä täydellä potenttiaalilla joka sinussa on.

Voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu ovat erikoisosaamistani. 

Pidän tärkeänä, että vaikka harjoittelu on tavoitteellista, kaikki tapahtuu ilon kautta, sillä niin saadaan loistavia tuloksia.

Jos treenisi tuntuvat tehottomilta, kaipaat uusia vinkkejä tai lisäbuustia harjoitteluun, niin ota yhteyttä ja etsitään aika maksuttomaan tapaamiseen, jossa mietitään yhdessä sinulle sopivinta tapaa harjoitella.

Ota yhteyttä

Tapaamiset joko etänä tai livenä, Espoossa.