Kuka on Arttu Pakkanen

Urheilu ja liikkuminen on aina ollut lähellä sydäntäni. Takana on harjoittelua niin joukkue lajeista kuin erillaisista kamppailu ja yksilölajeista.

Kuitenkin kipinä ohjaamiseen ja valmentamiseen syttyi vasta armeijan jälkeen vuonna 2014, jolloin aloitin työt Kotkan Parkourliikkeessä. Työtä tehdessäni mietin, että tämä on kivaa, mutta haluan oppia lisää.

Vuotta myöhemmin joulukuussa 2015 aloitin Personal Trainerin opinnot, Valmistuin 2016 ja sillä tiellä olen nykyisin. Toimin yrittäjänä Personal Trainer Arttu Pakkanen yritykseni kautta.

Uskon että kokonaisvaltasesti vahva, nopea , kestävä ja ketterä harjoittelu tuo parhaan mahdollisen tuloksen. Kokonaisuudessa on myös hyvä huomioida, että harjoittelu tapahtuu kuitenkin ilon kautta. Lähellä sydäntäni on erityisesti kaikenlainen temppuilu, toiminnallinen harjoittelu ja kehonpainoharjoittelu.

Personal Trainer Arttu Askelkyykky

Vastasiko tämä tarpeitasi ? Siinä tapauksessa olen valmentaja sinua varten Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton tapaaminen jossa keskustellaan olisiko minulla ratkaisu juuri sinun pulmaasi.

Koulutus

Funtional Performance Spesialist (NHA) (käynnissä)

  • FPS – Alaraajat (käynnissä)
  • FPS – Hartiarengas (käynnissä)
  • FPS – Keskivartalo (käynnissä)

Yhteistyössä