Kuntokoulu

Voiko liikkuvuutta parantaa ilman venyttelyä? Haluaisitko kehittää kuntoasi tehokkaasti sekä parantaa liikkuvuuttasi ilman venyttelyä tehokkain turvallisin keinoin?

Korona-aikana kunto on voinut heikentyä huomattavasti, koska liikuntaharrastus on vähentynyt joka tuo mukanaan erillaisia jumeja ja kiputiloja. Kuntosaliharjoittelu onkin itseasiassa paras tapa välttyä vammoilta, kehittää kuntoasi ja parantaa liikkuvuuttasi sillä siinä yhdistyy ryhdin parantaminen, asennon hallinta ja voiman kasvattaminen.

Normaaliin  kunnon kehittämiseen rittää harjoittelun alkuvaiheessa 2 tuntia harjoittelua viikossa. siis  alle 2 % koko viikon tuntimäärästä niin että harjoittelussa tulee hiki ja on tekemisen meininki.

Ihmisen kunto koostuu neljästä osa-alueesta. Kestävyys, lihasvoima, ketteryys ja notkeus. Lihasvoima on kunnon kärki ja oleellinen osa hyvinvointia. Lihakset heikkenevät huomattavasti jo viikossa.

Sekä lihasmassa että voima katoaa se vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuusi loukkaantumisriski kasvaa , lihakset surkastuvat, toimintakyky huononee jotka kertovat suoraan elämänlaadusta. Liikkumattomuus tuntuu myös elämänlaadussa se vaikuttaa siihen kuinka terveenä pysymme sillä lihasmassa suojaa kehoa mm. selkä , olkapääkivuilta. Tiedätkö sen tunteen kun nouset sängystä ja selkää särkee et olekkaan enää se supermies et pysty harrastamaan niitä juttuja joita rakastit pelata palloa kavereiden kanssa, soittaa kitraraa tehdä niitä juttuja jotka saa sut onnelliseksi jolla on suora vaikutus mielenterveyteen ja onnellisuuteen eiköhän nyt ole aika maksaa kuntovelkasi takaisin.

Kuntokoulussa harjoittelemme kaikkia kunnon osa-alueita, mutta kärjessä on lihasvoima. Voit aloittaa rapakuntoisena tai vähän jo kuntoilua tehneenä. Jokaisen osallistujan tilanne kartoitetaan henkilökohtaisesti ja pienryhmässä erilaiset haasteet huomioidaan yksilöllisesti. Valmentajana luon turvallisen ja mukavan haastavan treeniohjelman, jossa lihakset kipeytyvät alkuun mutta se kuuluu asiaan ja sitten alkaakin jo sujumaan paremmin.

Kuntokoulu

Seuraavan ryhmän treenit 30.11.2020 alkaen ma 19.00-20.00 Easyfit kouvolan tiloissa (ei vaadi jäsenyyttä)

Harjoittelua pienryhmässä kerran viikossa (4 ktr / kk)

Omatoimiharjoittelua 1-2 x viikossa

Treeniohjelman

Treenikerrat sisältävät informaatio paketin joka motivoi sinua jatkamaan ja antaa tietoa harjoittelusta.

Kuntoiluasi tukevan alkulämmittelyn

Lähdöt toistaiseksi kuun ensimmäisellä viikolla maanataisin

Hinta 79e kuukausi

Yksilövalmennus Alatalja

Ilmoittaudu ja aloita matka kohti unelmiesi kuntoa, Paranna elämänlaatuasi kohota kuntoasi, pysy terveenä jotta voit nauttia elämästä täysillä. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake niin otan yhteyttä sinuun viimeistään 2 arkipäivän kuluessa.

Ilmoittautuminen sulkeutuu Sunnuntaina 30.11

    Ilmoittautuminen kuntokoulu valmennukseen
    Nimi (Pakollinen)

    Sähköposti(Pakollinen)

    Puhelinnumero

    Valitse Paikkakunta