Kuntokoulu

Sinnepäin harjoittelulla sinnepäin tuloksia paremmalla tekniikalla lisää voimaa ja vähemmän kipuja

Liikkumisessa on hyvä ottaa huomioon oikeat suoritustekniikat sillä varmistamme että harjoitus on tuloksekasta, tehokasta.

Mietitään esimerkiksi kyykkyä jos polvi kääntyy sisäänpäin silloin paras voimantuottokulma eli suoraan alhaalta ylös ei toteudu, pakaralihas ei aktivoidu joka tuottaa lisää voimaa liikkeeseen ja on tukemassa polvea ettei tule loukkaantumisia.

Mitä tapahtuu arjessasi jos opetat itsellesi väärät liikemallit kävelet jalka sisäänpäin kääntyneenä huono voimantuotto ja alttius vammoille joka näkyy myös urheilussa.

Myös liikkuvuus on tärkeänä osana tervettä ja tuoksekasta harjoittelua sillä mikäli emme pääse edes kyykkyyn helposti kuluttaa jo pelkästään asentoon meno energiaa joka on pois tuloksista sekä myös loukkaantumisriski kasvaa kun olemme kokoajan äärirajoilla liikkuvuuden suhteen ei yhtään joustoa sitä turvavaraa .

Lihaskuntoharjoittelu onkin paras tapa välttyä vammoilta, kehittää kuntoa, parantaa liikkuvuutta sillä siinä yhdistyy ryhdin parantaminen , asennon hallinta ja voiman kasvatus bonuksena painokin voi laskea.

Liikkumattomuus tuntuu myös elämänlaadussa se vaikuttaa siihen kuinka terveenä pysymme sillä toimiva keho suojaa mm. selkä , olkapääkivuilta sekä selvität paremmin arjen haasteet.

Tiedätkö sen tunteen kun nouset sängystä ja selkää särkee et ole enää se supermies et pysty harrastamaan niitä juttuja joita rakastit jotka saa sut onnelliseksi jolla on suora vaikutus mielenterveyteen ja onnellisuuteen eiköhän nyt ole aika maksaa kuntovelkasi takaisin.

Kuntokoulussa kiinnitämme huomiota ravitsemukseen se luo pohjan hyvälle harjoittelulle. Harjoittelemme kaikkia kunnon osa-alueita, mutta kärjessä on lihasvoima.

Voit aloittaa rapakuntoisena tai vähän jo kuntoilua tehneenä. Jokaisen osallistujan tilanne kartoitetaan henkilökohtaisesti ja pienryhmässä erilaiset haasteet huomioidaan yksilöllisesti. Valmentajana luon turvallisen ja mukavan haastavan treeniohjelman, jossa lihakset kipeytyvät alkuun mutta se kuuluu asiaan ja sitten alkaakin jo sujumaan paremmin.

Valmennuksessa saat

 • 4 Valmennusta kuukaudessa
 • Ravitsemus valmennusta
 • Vaihtuvat treenisisällöt joilla motivoidaan ja tuetaan kehitystäsi
 • Treeniohjelma videoineen
 • Viikkosuunnitelma tuloksiesi parantamiseksi
 • Fb tukiryhmä
 • Pääsy sisäpiirin luentoihin 1 ktr/kk

Kuntokoulu (toistaiseksi tauolla)

Jos haluat siis oppia harjoittelemaan laadukkaasti ja tehokkaasti, viedä harjoittelusi uudelle tasolle sekä saada lisää niitä terveitä harjoituspäiviä jolloin todella tunnet eläväsi siis tehdä niitä juttuja joita rakastat niin kysy lisää täyttämällä lomake.

Hinta 79e/ kuukaudessa

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä josta sovimme ajan maksuttomaan kartoitukseen jossa kartoitamme lähtötilanteesi jotta voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Sekä jotta voit päättää oonko mä oikea valmentaja sulle.

  Ilmoittautuminen kuntokoulu valmennukseen
  Nimi (Pakollinen)

  Sähköposti(Pakollinen)

  Puhelinnumero

  Valitse Paikkakunta