Kuntokoulu

Onko sinulle kertynyt Koronasta kuntovelkaa ja lihasvajetta?
Voiko kunto mennä miinukselle?

Korona-aikana kunto on voinut heikentyä huomattavasti, koska arkiliikunta on vähentynyt oleellisesti. Normaalissa arjessa kunnossa pysymiseen riittää 2,5 tuntia kohtuutehoista liikuntaa viikossa. Siis puoli tuntia päivässä arkiliikunnan lisäksi niin, että tulee hiki ja on tekemisen meininki.

Ihmisen kunto koostuu neljästä osa-alueesta. Kestävyys, lihasvoima, ketteryys ja notkeus. Lihasvoima on kunnon kärki ja oleellinen osa hyvinvointia. Lihakset heikkenevät huomattavasti jo viikossa.

Sekä lihasmassa että -voima katoaa se vaikuttaa merkittävästi elämänlaatuusi loukkaantumisriski kasvaa , lihakset surkastuvat jotka kertovat suoraan elämänlaadusta. Liikkumattomuus tuntuu myös elämänlaadussa se vaikuttaa mielenterveyteen ja perheenjäseniesikin hyvinvointiin.
Nyt on aika alkaa maksamaan kuntovelkaa takaisin.

Kuntokoulussa harjoittelemme kaikkia kunnon osa-alueita, mutta kärjessä on lihasvoima. Voit aloittaa rapakuntoisena tai vähän jo kuntoilua tehneenä. Jokaisen osallistujan tilanne kartoitetaan henkilökohtaisesti ja pienryhmässä erilaiset haasteet huomioidaan yksilöllisesti. Valmentajana luon turvallisen ja mukavan haastavan treeniohjelman, jossa lihakset kipeytyvät alkuun mutta se kuuluu asiaan ja sitten alkaakin jo sujumaan paremmin.

Kuntokoulu

Treenit 7.9.2020 alkaen ma 19.00-20.00 Easyfit kouvolan tiloissa (ei vaadi jäsenyyttä)

Harjoittelua pienryhmässä kerran viikossa (4 ktr / kk)

Omatoimiharjoittelua 1-2 x viikossa

Treeniohjelman

Treenikerrat sisältävät informaatio paketin joka motivoi sinua jatkamaan ja antaa tietoa harjoittelusta.

Kuntoiluasi tukevan alkulämmittelyn

Lähdöt toistaiseksi kuun ensimmäisellä viikolla maanataisin

Pääset mukaan salaiseen facebook ryhmään joka motivoi ja kannustaa sinua treenien välissä ! Tai sopikaa ryhmäläistenkassa vaikka treenitreffit?

Hinta 79e kuukausi

Ilmoittaudu ja aloita matka kohti unelmiesi kuntoa, Paranna elämänlaatuasi kohota kuntoasi, pysy terveenä jotta voit nauttia elämästä täysillä. Ilmoittaudu täyttämällä alla oleva lomake niin otan yhteyttä sinuun viimeistään 2 arkipäivän kuluessa.

Ilmoittautuminen sulkeutuu Sunnuntaina 4.10

Ilmoittautuminen kuntokoulu valmennukseen
Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse Paikkakunta