Kuntokoulu

Onko kuntoilu päässyt jäämään ja painoa kertynyt? Mutta haluaisitko tällä kertaa tehdä viimeisen painon pudotuksen, kiinteytyä?

Nyt sinulla on mahdollisuus saavuttaa pysyvä muutos! Haluatko Tuntea itsesi terveeksi ja itsevarmaksi omassa kehossasi, sekä jaksaa paremmin?

Tähän valmennukseen olen kerännyt oppimani matkan varrella tarkoitus ei ole pistää sinua johonkin tiettyyn muottiin, noudattaa tiukkoja ruokavaliota, tehdä kuoleman tappo treenejä niin että kroppa on viikon kipeä… Vaan opettaa sinulle tavat ja taidot joita osaat soveltaa myöhemmin omassa arjessasi.

Ryhmän tuki sekä viikkotehtävät auttavat sinua motivoitumaan, sitoutumaan harjoitteluun sekä muutokseen en sano että tämä olisi helppoa mutta se on helpompaan kun tehdään asian uudella minun tavallani.

pt arttu läppäri
Koutsi tavoitettavissa salilla ja diginä

Liity joukkoon ja huomaa muutokset jo ensimmäisen 4 viikon aikana. Aloita matkasi nyt kohti unelmiesi kuntoa ja tervettä itsevarmaa olemusta vielä kerran.

Ilmoittaudu täyttämällä lomake niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä niin katsotaan onko tämä valmennus varmasti just sinulle sopiva.

  Ilmoittautuminen kuntokoulu valmennukseen
  Nimi (Pakollinen)

  Sähköposti(Pakollinen)

  Puhelinnumero

  Valitse Paikkakunta

  Valmennuksessa saat:

  • 4 valmennus tapaamista kuukaudessa
  • Ravitsemus valmennusta
  • Vaihtuvat treenisisällöt joilla motivoidaan ja tuetaan kehitystäsi
  • Treeniohjelma videoineen
  • Viikkosuunnitelma tuloksiesi parantamiseksi
  • Fb tukiryhmä
  • Viikkotehtävät
  • Pääsy sisäpiirin luentoihin 1 ktr/kk
  • Max 6 hlö valmennuksessa

  Hinta 79e/ kuukaudessa

  Kuntokoulu 7.9 Keskiviikkoisin klo 18.00-19.00 alkaen Easyfit Kouvolan tiloissa (ei vaadi jäsenyyttä)

  Liity joukkoon ja huomaa muutokset jo ensimmäisen 4 viikon aikana. Aloita matkasi nyt kohti unelmiesi kuntoa ja tervettä itsevarmaa olemusta vielä kerran. 3 ensimmäiselle tarjoan 30min maksuttoman tapaamisen jossa pureudumme henkilökohtaisiin haasteisiisi.

  Ilmoittaudu täyttämällä lomake niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä niin katsotaan onko tämä valmennus varmasti just sinulle sopiva

   Ilmoittautuminen kuntokoulu valmennukseen
   Nimi (Pakollinen)

   Sähköposti(Pakollinen)

   Puhelinnumero

   Valitse Paikkakunta