Kuntosaliharjoittelun pienryhmävalmennus Kouvolassa, Kotkassa

Hei liikkuja olen Arttu Pakkanen ja tässä tarinani tein fyysistä työtä ja treenasin paljon en kuitenkaan oikein tiennyt miten salilla kuuluu harjoitella ? Jonka seurauksena kehitys hidastui lopulta selkäni meni rikki. Eikä sieltä sairasvuoteelta kehitys nouse nykyään selkäni ei ole tullut kipeäksi vaikka olenkin harjoitellut paljon kyykkään syväkyykkyyn 120kg , vedän leukaa 80kg lisäpainolla sekä saan vatsapyörän suorin jalin 10 kertaa.

Tämä on sinulle jos olet valmis opettelemaan miten salilla kuuluu harjoitella jotta kehityt jatkossa entistäkin nopeammin . Haluat opetella mitä kehittävä harjoitus vaatii ja haluat lisää terveitä harjoituspäiviä sillä paras urheilija on terve urheilija ja vain hän kehittyy nopeammin,

Tämä ei ole sinulle jos haluat pikakikkoja tai poppakonsteja sillä me oikeasti opettelemme asiat jotta sinä voisit kehittyä ja harjoitella turvallisesti ja kehittävästi vielä jatkossakin.

Tein fyysistä työtä ja treenasin paljon en kuitenkaan oikein tiennyt miten salilla kuuluu harjoitella ? Jonka seurauksena kehitys hidastui, pysähtyi olin väsynyt ja lopulta selkäni meni rikki jouduin sairaslomalle joka pisti miettimään asiaa ihan uudestaan vaikka urheilen paljon olen väsynyt ja rikki ei näin voi olla!?!?

Aloin lukemaan kirjoja ja opiskelemaan netistä sekä live koulutuksista aiheesta ja lopulta soveltamaan oppejani omaan harjoitteluun sekä nykyään myös asiakkailleni tulokseni lähtivät hurjaan nousuun eikä selkäni ole ollut kipeä senjälkeen kyykkään syväkyykkyyn 120kg , vedän leukaa 80kg lisäpainolla sekä saan vatsapyörän suorin jalin 10 kertaa.  

Tavoitteena käsilläseisonta:

Tavoitteeni on käsilläseisonta ohjaan liikuntaa nuorille, lapsille ja aikuisille lähdimme Artun kassa harjoittelemaan alussa testasimme lähtötilanteen en saanut vatsapyörästä yhtään toistoa suorilta jaloin violetilla kuminauhalla meni kuitenkin (3 paksuin kuminauha) jo kuukauden harjoittelumme toi tulosta sain ensimmäisen toiston ilman vatsapyörässä suorinjaloin huikea fiilis”

Painonpudottaja:

tavoite -10kg saavutettiin 4kk jälkeen ruokailutottumukset ja unenlaatu parani huomattavasti syön säännöllisesti ja monipuolisesti energiataso / laatu parani . liikunta harrastus lisääntyi ja nyt jopa nautin salilla käymisestä… positiivinen elän asenne ratkaiseva tekijä hyvä kuuntelijan ominaisuus. Sekä nyt 5kkn jälkeen painoni on tippunut 12kg”

Asiakkaan kommentti valemnnuksesta:

”ohjelma on ollut minulle sopiva ja rasitustasoa on lisätty sopivasti keittymisen mukaan. kuuntelet asiakasta hyvin ja löydät nopeasti vaihtoehtoisia liikkeitä jos joku ennalta suunniteltu asento tai laite ei liikkuvuudelleni toimikaan . olen tiennyt aiempaa paremmin mitkä liikkeet ja harjoitteet sopivat minulle salilla …. Ja voisin suositella sinua muille!  ”

Treenasin enne salilla kovaa 4 kertaa viikossa, tein fyysistä työtä en juurikaan ottanut huomioon onko treenini tehokasta teenkö liikkeet oikein painoin vaan täysiä. Tämähän ei kuitenkaan toimi sillä jos harjoittelemme aina täysiä emme palaudu treenistä jolloin tehot laskee aina vain alemmas ja alemmas olet ehkä kuullut kehitys tapahtuu levossa tätä se tarkoittaa tähän myös osaltaan vaikutti fyysinen työ joka myös asettaa omat vaatimuksensa palautumiselle.

Toinen tärkeä seikka on liikkeen laatu en tehnyt laadukkaita toistoja en tiennyt miten kuuluu mitäkin tehdä tämä ei ole hyvä sillä suurin osa treenistämme menee hukkaan emme opeta kehoamme hallitsemaan liikettä, nivelien asentoa saaden voimaa välttyen loukkaantumisilta ja kivuilta kun jalka pysyykin oikeassa linjassa vaikka kaadut tai nostat huolimattomasti sekä saat oikeaa toiminnallista voimaa esim. pystyt nostamaan enemmän, juoksemaan nopeammin kun liikettäsi tukevat lihakset tuottaa voimaa oikein eikä voima vuoda pois liikkeestä koska liikkeen hallinta pettää. Sekä treeni vaikutusta juuri niihin lihaksiin joita haluamme kehittää näin saaden treenistä täysi hyöty .

Kuntosaliharjoittelun pineryhmävalmennus

 • Ei enää arpomista mitä salilla kuuluisi tehdä, vaan opetellaan yhdessä miten salilla kuuluu harjoitella miten suoritan liikkeet oikein jotta pysyt terveenä ja kehityn vielä jatkossakin.
 • Joka viikko yhteiset treenit jotka kestää 45 min eli kuukaudessa 4 kertaa ei pelkkää treenaamista vaan oikeasti valmentamista ja opettelua miten salilla kuuluu harjoitella.
 • Suunnitellut alkulämmittelyn jotka ovat tärkeä osa treeniä alkulämmittely maksimoi treenisi kasvattaen treenitehoja jopa 20% samalla valmistaen kehoa harjoitukseen jolloin loukkaantumiset vähenevät.
 • Suunnitellun loppujäähdyttelyn joka käynnistää palautumisen ja ehkäisee vammoilta parantaen samalla liikkuvuuttasi jolloin voit harjoitella entistäkin tehokkaammin kun palaudut nopeammin harjoituksesta.
 • Ravinto ohjausta opettelemme yhdessä miten syödä järkevällä tavalla niin että se soveltuu sinun arkeesi ja mieltymyksiisi joka on yksi tärkeimmistä tekijöistä kehitystä miettiessä.
 • Ohjeet liikkuvuuden kehitykseen ja kuinka liikkeet tehdään oikein jonka käymme läpi treeneissä.
 • Tietoa palautumisesta ja miten parantaa omaa palautumista jolla tuplaat tuloksesi sillä kehitys tapahtuu levossa jolloin kehityt varmasti jatkossakin.
 • Suljettu fb ryhmä jossa saat henk koht tukea , tieto ja tsemppiä jota ryhmä antaa.

Treenaa laadukkaasti, kehity ja pysy terveänä jatkossakin vielä kauan vamennuksen jälkeen!

Kuukauden valmennus sinulle vain 79e/kk

4 yhteiset treenit treenien kesto 45 min – 1h

Valmennus järjestetään Easyfit Kouvolan tiloissa tiistaisin klo 19.15 – 20.00

Kotkan valmennus pidetään maanantaisin klo 19.00 – 20.00 tarkemmat tiedot ilmoitetaan ilmoittautuneille

Liikkuvuus ohjelman ja treeniohjelman saat sähköpostiin videoineen jonka omistat koko loppu elämäsi. Lisäksi fb ryhmän jossa saat vinkkejä linkkejä ja ajatuksien vaihtoa muiden ryhmäläisten kanssa

Tee päätös josta hyödyt vielä vuosia valmennuksen jälkeenkin jotta kehittyisit harjoittelussa entistä paremmin sinä pystyt siihen ole elämäsi supersankari ja saavuta juuri sinun tavoitteet joista olet unelmoinut! Ethän halua antaa unelmiesi ja tavoitteidesi odottaa? Jätä tietosi lomakkeeseen niin otan yhteyttä , jutellaan olisiko tämä valmennus sinua varten.

CrossTraining ilmoittautuminen
Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse paikkakunta

Plussat

 • Saat testatusti toimivat metodit jotka on toiminut jo monilla.
 • Opit treenaamaan järkevästi ja nousujohteisesti
 • Opit ottamaan palautumisen huomioon treenatessasi sekä saat salaisen keinon parantaa palautumistasi hetkessä .
 • Opit syömään terveellisemmin

Miinukset

 • Se maksaa
 • Joudut tekemään töitä minä en tee asioita puolestasi

Olen kokeillut ja epäonnistunut, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten välttyisin tältä asialta nyt?

Et ole ehkä tavannut minua olen kokemuksillani oppinut kuinka taklataan tämä ongelma uskon että voin auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla pääsemään kohti tavoitteitasi tälläkertaa varmasti onnistut sillä. sekä tsemppaava ja toisiaan kannustava ryhmä tuo tukea vaikeisiinkin hetkiin niin treeneissä kuin sen ulkopuolellakin fb ryhmä auttaa ja potkii sinua eteenpäin saavuttamaan tavoitteesi. muutkin asiakkaani ovat saaneet loistavia tuloksia miksi et sinäkin saisi? Löydetään yhdessä sinun supervoimasi.

Miksi ostaisin tämän, muitakin on tarjolla?

Tarjolla on varmasti runsaasti valmennusta tämä valmennus kuitenkin takaa tuloksekkaan, terveen ja energisemmän kehon vielä jatkossakin. Tämä valmennus erottuu monipuolisuudellaan mutta silti keskittyen saliharjoitteluun jotta sinä olisit terve ja pystyisit kehittymään vielä jatkossakin. Opit taidot jotka säilyvät vielä kauan valmennuksen jälkeenkin miten kehittyä turvallisesti ja järkevästi ”no brain no gain” Oletko ajatellut että ilman toimintakykyämme emme ole mitään kuvittele jos et pääsisi sängystä ylös miltä se tuntuisi? Mieti jos pienellä panostuksella pysyisit vielä terveenä ja kunnossa voisit nauttia täysiä ystäviesi ja perheesi seurasta ilman kipuja.

Olen niin huonossa jamassa, että kannattaako minun enää yrittää…

Koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä kehittämään kuntoaan. Kuvittele jos voisit olla parempaa seuraa ystävillesi ja perheellesi miten se vaikuttaisi onnellisuuteesi ja jaksamiseesi? Moni on kokeillut montakertaa mutta ei ole ehkä ollut niitä hänelle sopivia metodeja tai tapoja yrittää. Uskon että huomaat kuinka kuntosi lähtee uuteen nousuun ja energiatasosi nousee . Toimintakyky on meille elinehto ilman sitä emme ole mitään. Eihän supersankareillakaan helppoa ole ollut mutta he yrittivät ja pelastivat maailman etsitään yhdessä sinunkin kadonneet supervoimat.

Kyllä sinäkin pystyt tähän!

-Useat asiakkaani ovat pystyneet tähän niin sinäkin varmasti pystyt kun yrität kovasti tässä eräs kokemus:

”unenlaatu parani huomattavasti syön säännöllisesti ja monipuolisesti energiataso / laatu parani . liikunta harrastus lisääntyi ja nyt jopa nautin salilla käymisestä”

Onko se kallista?

Pt valmennus maksaa 89e kerta mutta tämä valmennus on vain 79e kuukaudessa joka sisältää 4 tapaamista eli 2,55e/ päivä monesti tuo summa menee paljon turhempaakin kahvi ja pulla on yhteensä 3e  joten kumpaan käyttäisit rahasi mielummin?

Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua?

Pt valmennus maksaa 89e kerta mutta tämä valmennus on vain 79e kuukaudessa joka sisältää 4 tapaamista eli 2,55/ päivä . Onko tuo kallista tuon valmennukseen vuosien oppini harjoittelusta eri lajien ja salimaailman parissa Personal Training koulutuksen opit 3500e , Firstbeat koulutus 1200e , Parempi liikkuja 200e ja käytännön valmennustyön sekä kokemukseni jota ei voi edes rahassa mitata

Mikä on Parasta, mitä voi tapahtua

Asiakkaani ovat saaneet maagisia tuloksia energiatasot nousseet, nukkunut paremmin, nautin salilla käymisestä, selkäkivut vähentyneet, opin kyykkäämään oikein. Itse kyykkään 120kg syväkyykkyyn ja vedän leukaa 80kg :n lisäpainolla mieti mitä sinä voisit näistä saada? 

Tervetuloa mukaan! Tee elämäsi päätös josta olet tyytyväinen vielä vuosienkin jälkeen.

Valmennus on suunniteltu täyttämään nyky salilla harjoittelun haasteita . Sekä opettamaan kuntoilijat ja vähän edistyneemmätkin miten harjoitella järkevästi ja oikein jotta kehittyminen ja arjessa jaksaminen olisi optimaalista. Kehoa ei pidä rääkätä kehittyäkseen keho ei toimi oikein jatkuvalla stressin kasvulla. Tämä on Kuntosaliharjoittelua järkevällä ja toimintakykyä kunnioittavalla otteella sillä ilman toimintakykyäsi et ole mitään et voi nousta sängystä ylös jos jalkasi ei kanna!

Uskallanko lähteä mukaan?

Jos teet treenit parhaasi mukaan ja noudatat ohjeitani eikä mitään tuloksia synny saat rahat takaisin.

Treenaa laadukkaasti, kehity ja pysy terveänä jatkossakin vielä kauan vamennuksen jälkeen! Väärä liikunta maksaa valtiolle 200 milj. euroa vuodessa ethän halua olla osana tätä taakkaa?

Tee päätös josta hyödyt vielä vuosia valmennuksen jälkeenkin jotta kehittyisit harjoittelussa entistä paremmin ja pysyt terveenä. Sinä pystyt siihen ole elämäsi supersankari ja saavuta juuri sinun tavoitteet joista olet unelmoinut! Ethän halua antaa unelmiesi ja tavoitteidesi odottaa? Jätä tietosi lomakkeeseen niin otan yhteyttä , jutellaan olisiko tämä valmennus sinua varten.

CrossTraining ilmoittautuminen
Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse paikkakunta