Kuntosaliharjoittelun pienryhmävalmennus

Ovatko paikat kokoajan rikki 80% ihmisitä on rikki riippumatta siitä liikkuuko vai ei?  Etkö tiedä mitä salilla pitäisi tehdä? … Haluaisitko pysyä terveenä sekä oppia treenaamaan fiksusti ja optimaalisesti ilman että olet kokoajan rikki? … Valmennus ei sovi sinulle mikäli haluat pikakikkoja etkä halua opetella liikkeitä kunnolla! Työtä tämä vaatii mutta avoin mieli ja halu oppia mukaan valmennukseen niin tuloksesi on taattu 😊 viel vuosienkin päästä valmennuksen päättymisestä.

Kuntosaliharjoittelun – pienryhmävalmennus kuukauden sitoutumisella tiistaisin 19.15 -20.00 5.11.2019 alkaen

 • 4 yhteistä treeniä kesto 45min jossa paneudumme salitekniikoihin ja miten niitä kehittää treenit järjestetään Easyfit Kouvolan tiloissa tiistaisin klo 19.15 – 20.00
 • Treenit sisältävät aina toiminnallisen alkulämmittelyn ja loppujäähdyttelyn joka parantaa treenin tehoa sekä tuo lisää virtaa arkeesi.
 • Ravinto-ohjausta jossa keskitymme henkilökohtaisesti mikä sinun ravinnossasi olisi tärkeää parantaa juuri nyt ei mitää kuureja vaan sinun tarpeisiisi sopivaa ravintovalmennusta
 • Liikkuvuus ohjelman kotiin jonka vie aikaa vain 10 minuuttia voit suorittaa sen omien tarpeidesi mukaan joko 10 minuutissa tai vaikka 15, tai 20 minuutissa
 • Tietoa harjoittelusta , harjoituspainoista ja miten kannattaa treenata että sinä saavuttaisit tavoitteesi
 • Käydään läpi myös palautumiseen vaikuttavat tekijät sillä jotta voit kehittyä sinun täytyy palautua.
 • Salainen fb ryhmä jossa saat henkilökohtaista tukea ryhmämme antaa tietoa ja tsemppiä!
 • Valmennuksessa suoritetaan alku ja loppumittaukset lähtö ja loppu tilanteen kartoittamiseksi 2 kuukauden välein
 • 79e / kuukausi

Haluatko vastata arjen haasteisiin entistäkin paremmin? Pysyä terveenä, elinvoimaisena, välttyä kivuilta, palautua paremmin sekä olla energisempi?

 • Opit harjoittelemaan laadukkaasti, turvallisesti ja optimaalisesti
 • Vältyt loukkaantumisilta  ja opit taidot pysyä kunnossa vielä kauan valmennuksen jälkeen
 • Opit syömään laadukkaasti juuri sinulle sopivalla tavalla
 • Harjoittelustasi tulee tehokasta ja laadukasta
 • Energiatasosi nousee, Jaksat paremmin arjessa, olet virkeämpi ja olet parempaa seuraa ystävillesi sekä perheellesi
 • Palaudu tehokkaammin ja Olet virkeämpi

Asiakastarinat

”tavoite -10kg saavutettiin 4kk jälkeen ruokailutottumukset ja unenlaatu parani huomattavasti syön säännöllisesti ja monipuolisesti energiataso / laatu parani . liikunta harrastus lisääntyi ja nyt jopa nautin salilla käymisestä… positiivinen elän asenne ratkaiseva tekijä hyvä kuuntelijan ominaisuus”

”ohjelma on ollut minulle sopiva ja rasitustasoa on lisätty sopivasti keittymisen mukaan. kuuntelet asiakasta hyvin ja löydät nopeasti vaihtoehtoisia liikkeitä jos joku ennalta suunniteltu asento tai laite ei liikkuvuudelleni toimikaan . olen tiennyt aiempaa paremmin mitkä liikkeet ja harjoitteet sopivat minulle salilla …. Ja voisin suositella sinua muille! 😊 ”

Kuntosaliharjoittelun pienryhmävalmennus

 • Ovatko paikat kokoajan rikki?
 • etkö tiedä mitä salilla pitäisi tehdä?
 • haluatko pysyä terveenä sekä oppia treenaamaan fiksusti ja laadukkaasti.
 • Se on valmennus joka sisältää
 • 4 yhteistä treeniä kuukaudessa
 • Mittaukset
 • Ravintovalmennusta
 • Hinta 79e/kuukausi

Valmennuksessa

 • Opi kuinka harjoitella turvallisemmin ja järkevämmin
 • Opit harjoittelemaan nousujohteisesti ja kehityt
 • Jaksat paremmin arjessa sekä palaudut nopeammin

Tervetuloa mukaan! : )

 • Hinta 79e / kk treenit järjestetään Easyfit kouvolan tiloissa tiistaisin klo 19.15 – 20.00
 • Toimi heti sillä paikkoja rajoitetusti täytä lomake niin lähetän sinulle paluuviestillä kuittauksen että paikkasi on varattu ilmoittautuminen on sitova nähdään treeneissä.

Plussat

 • Saat testatusti toimivat metodit jotka on toiminut jo monilla.
 • Opit treenaamaan järkevästi ja nousujohteisesti
 • Opit ottamaan palautumisen huomioon treenatessasi .
 • Opit syömään terveellisemmin

Miinukset

 • Se maksaa
 • Joudut tekemään töitä minä en tee asioita puolestasi

Jos et tiedä mitä salilla pitää tehdä ja haluaisit kerrankin panostaa itseesi jotta pysyisit kunnossa jopa vanhainkotiin saakka. Haluat oppia miten oikeasti salilla kannattaa harjoitella ja mihin seikkoihn kiinnittää huomiota varaa paikkasi täytä ilmoittautumis lomake niin lähetän sinulle paluuviestillä kuittauksen että paikkasi on varattu ilmoittautuminen on sitova nähdään treeneissä.

Valmennus maksaa vain 79e/kk eli noin 20e kerta treenit järjestetään tiistaisin klo 19.00 -19.45 Easyfit kouvolan tiloissa. Tee palvelus itsellesi ja läheisillesi panosta kerrankin itseesi ja ilmoittaudu mukaan.

Usein kysytyt kysymykset

Olen kokeillut ja epäonnistunut, koska en jaksanut seurata ohjelmaa. Miten välttyisin tältä asialta nyt?

Et ole ehkä tavannut minua olen kokemuksillani oppinut kuinka taklataan tämä ongelma uskon että voin auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla pääsemään kohti tavoitteitasi tälläkertaa varmasti onnistut sillä. sekä tsemppaava ja toisiaan kannustava ryhmä tuo tukea vaikeisiinkin hetkiin niin treeneissä kuin sen ulkopuolellakin fb ryhmä auttaa ja potkii sinua eteenpäin saavuttamaan tavoitteesi. muutkin asiakkaani ovat saaneet loistavia tuloksia miksi et sinäkin saisi? Löydetään yhdessä sinun supervoimasi.

Miksi ostaisin tämän, muitakin on tarjolla?

Tarjolla on varmasti runsaasti valmennusta tämä valmennus kuitenkin takaa tuloksekkaan, terveen ja energisemmän kehon vielä jatkossakin. Tämä valmennus erottuu monipuolisuudellaan mutta silti keskittyen saliharjoitteluun jotta sinä olisit terve ja pystyisit kehittymään vielä jatkossakin. Opit taidot jotka säilyvät vielä kauan valmennuksen jälkeenkin miten kehittyä turvallisesti ja järkevästi ”no brain no gain” Oletko ajatellut että ilman toimintakykyämme emme ole mitään kuvittele jos et pääsisi sängystä ylös miltä se tuntuisi? Mieti jos pienellä panostuksella pysyisit vielä terveenä ja kunnossa voisit nauttia täysiä ystäviesi ja perheesi seurasta ilman kipuja.

Olen niin huonossa jamassa, että kannattaako minun enää yrittää…

Koskaan ei ole liian myöhäistä lähteä kehittämään kuntoaan. Kuvittele jos voisit olla parempaa seuraa ystävillesi ja perheellesi miten se vaikuttaisi onnellisuuteesi ja jaksamiseesi? Moni on kokeillut montakertaa mutta ei ole ehkä ollut niitä hänelle sopivia metodeja tai tapoja yrittää. Uskon että huomaat kuinka kuntosi lähtee uuteen nousuun ja energiatasosi nousee . Toimintakyky on meille elinehto ilman sitä emme ole mitään. Eihän supersankareillakaan helppoa ole ollut mutta he yrittivät ja pelastivat maailman etsitään yhdessä sinunkin kadonneet supervoimat.

Kyllä sinäkin pystyt tähän!

-Useat asiakkaani ovat pystyneet tähän niin sinäkin varmasti pystyt kun yrität kovasti tässä eräs kokemus:

”unenlaatu parani huomattavasti syön säännöllisesti ja monipuolisesti energiataso / laatu parani . liikunta harrastus lisääntyi ja nyt jopa nautin salilla käymisestä”

Onko se kallista?

Pt valmennus maksaa 89e kerta mutta tämä valmennus on vain 79e kuukaudessa joka sisältää 4 tapaamista eli 2,55e/ päivä monesti tuo summa menee paljon turhempaakin kahvi ja pulla on yhteensä 3e  joten kumpaan käyttäisit rahasi mielummin?

Mikä on pahinta, mitä voi tapahtua?

-Jos sinä nyt lähdet tähän mukaan menetät 79e joka menee usein turhempaakin hinta on siis alle 3e päivä joka on kahvi pullan hinta huoltoasemalla mitä jos panostaisit terveyteen olisiko siinä sinun mielestä järkeä?

Mikä on Parasta, mitä voi tapahtua

Asiakkaani ovat saaneet maagisia tuloksia energiatasot nousseet, nukkunut paremmin, nautin salilla käymisestä, selkäkivut vähentyneet, opin kyykkäämään oikein… Mitä sinä voisit näistä saada? 

Tervetuloa mukaan! Tee elämäsi päätös josta olet tyytyväinen vielä vuosienkin jälkeen.

Valmennus on suunniteltu täyttämään nyky salilla harjoittelun haasteita . Sekä opettamaan kuntoilijat ja vähän edistyneemmätkin miten harjoitella järkevästi ja oikein jotta kehittyminen ja arjessa jaksaminen olisi optimaalista. Kehoa ei pidä rääkätä kehittyäkseen keho ei toimi oikein jatkuvalla stressin kasvulla. Tämä on Kuntosaliharjoittelua järkevällä ja toimintakykyä kunnioittavalla otteella sillä ilman toimintakykyäsi et ole mitään et voi nousta sängystä ylös jos jalkasi ei kanna!

Uskallanko lähteä mukaan?

Jos teet treenit parhaasi mukaan ja noudatat ohjeitani eikä mitään tuloksia synny saat rahat takaisin.

Tee palvelus itsellesi ja läheisillesi panosta kerrankin itseesi täytä ilmoittautumis lomake niin lähetän sinulle paluuviestillä kuittauksen että paikkasi on varattu ilmoittautuminen on sitova nähdään treeneissä.

Hinta 79e/ kuukausi

Toimi heti sillä paikkoja rajoitetusti!

Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse valmennus