Lahjaideat

Firstbeat lahjakortit

Mikä ihana idea antaa terveyttä ja hyvinvointia lahjaksi sekä taitoja jotka säilyvät jopa elämän loppuun saakka. Olen koonnut muutaman lahjan tähän valikoimastani.

Firstbeat lahjakortit arvo 165e

firstbeath analyysin läpikäynti

Moni tuskailee palautumisensa kanssa treenaa 4 kertaa viikkoon töissä hirveä stressi pomo hengittää niskaan eikä elämä muutenkaan mene ihan suunnitellusti, muutamakin treeni voi olla liikaa jos muu kuormitus on liian kova . Entä jos voisit antaa ystävälle lisää voimavaroja sekä taitoja jaksaa nämä raskaatkin ajat? Lue lisää valmennuksesta tai tilaa lahjakortti lomakkeesta alta.

Moderni etävalmennukset 279e

asiakas ja personal trainer

Tunnetko sinä jokun Joka haluaa pudottaa painoa tai kasvattaa voimaa, suorituskykyä mutta perinteinen valmennus ei ole mahdollinen valitse moderni etävalmennus jotta sinä tai ystäväsi saavuttaa tavoitteen tässä oiva tapa antaa terveyttä ja hyvinvointia lahjaksi tilaa lahjakortti sähköpostiin , postiin tai lue lisää etä valmennuksista

Lahjakortti – Personal Training yksilövalmennus arvo 89 – 279e

pt arttu ja asiakas läpsy

Meillä on mahdollisuus kehittyä, liikkua vain jos olemme terveitä ja keho toimii oikein sairasvuoteelta ei kukaan kehity tulokset eivät parane eikä ja pelkkä makoilu vaikuttaa myös mielialaan. Haluaisitko tarjota ystävälle tai puolisolle apua näihin vaivoihin tai jopa taitoja jotka säilyvät läpi loppuelämän? Lue lisää valmennuksistani tai tilaa lahjakortti lomakkeesta alta.

    Nimi (Pakollinen)

    Sähköposti(Pakollinen)

    Puhelinnumero(pakollinen)

    Valitse tuote