Lahjaideat

Firstbeat lahjakortit

Mikä ihana idea antaa terveyttä ja hyvinvointia lahjaksi sekä taitoja jotka säilyvät jopa elämän loppuun saakka. Olen koonnut muutaman lahjan tähän valikoimastani.

Firstbeat lahjakortit arvo 165e

firstbeath analyysin läpikäynti

Moni tuskailee palautumisensa kanssa treenaa 4 kertaa viikkoon töissä hirveä stressi pomo hengittää niskaan eikä elämä muutenkaan mene ihan suunnitellusti, muutamakin treeni voi olla liikaa jos muu kuormitus on liian kova . Entä jos voisit antaa ystävälle lisää voimavaroja sekä taitoja jaksaa nämä raskaatkin ajat? Lue lisää valmennuksesta tai tilaa lahjakortti lomakkeesta alta.

Moderni etävalmennukset 120e – 140e(tulossa pian)

asiakas ja personal trainer

Jos tavoitteesi on pudottaa painoa tai kasvattaa voimaa, suorituskykyä mutta perinteinen valmennus ei ole sinulle mahdollinen valitse moderni etävalmennus jotta sinä saavutat tavoitteesi tässä oiva tapa antaa terveyttä ja hyvinvointia lahjaksi jotta voit tehdä asioita joita rakastat. Valmennus ilmestyy pian viimesitään 13.12.2020 täytä lomake alta kohdasta moderni etävalmennus niin olen yhteyksissä.

Personal Training yksilövalmennus arvo 89 – 499e

pt arttu ja asiakas läpsy

Meillä on mahdollisuus kehittyä, liikkua vain jos olemme terveitä ja keho toimii oikein sairasvuoteelta ei kukaan kehity tulokset eivät parane eikä ja pelkkä makoilu vaikuttaa myös mielialaan. Haluaisitko tarjota ystävälle tai puolisolle apua näihin vaivoihin tai jopa taitoja jotka säilyvät läpi loppuelämän? Lue lisää valmennuksistani tai tilaa lahjakortti lomakkeesta alta.

    Nimi (Pakollinen)

    Sähköposti(Pakollinen)

    Puhelinnumero(pakollinen)

    Valitse tuote