Tavoitteena Leuanveto

Leuanveto tuohon rankkaan ja haastavaan liikkeeseen ei ole intoa tarttua siksi sen annetaan yleensä olla . Mutta onko kyse sittenkään aina vain voiman puutteesta ? Teknisen osaamisen myötä saat liikkeestä energiatehokkaan ja omat henkisetkin voimavarat kasvavat samassa rytäkässä.

Voimaharjoittelussa yhtenä merkityksellisempänä asiana pidetään heikkouksien kehittämistä. Sillä vahvuuksiin keskittyminen ei pidä kehoa kunnossa ja tasapainossa. Yksipuolinen vahvuuksiin keskittyminen näkyy sekä henkisen puolen romahtamisella ”äh en mä pysty” ”et ehkä vielä mutta tulevaisuudessa kyllä” .  

Tie leuanvedossa onnistumiseen vaatii järkevää tekemistä pienillä apuvälineillä harjoittelun laatua sekä motivaatiota tukien muistatko vielä sen fiiliksen kun opit ensimmäistä kertaa ajamaan pyörällä? Se hyvänolon tunne joka pulppuaa sisältäsi sama homma on tässä mieti kuinka hyvältä tuntuu saada eka leuka , seuraavat 5 , 10 ja lopulta jopa 20 mikä fiilis siitä tulee?

En minäkään aina ole saanut hyviä tuloksia leuanvedosta ensimmäinen innoittajani oli puutalouden opettaja joka järjesti leuanvetokisat ensimmäisenä vuonna vedin  kovan harjoittelun tuloksena 15 leukaa kyllä siihen hommia sai tehdä toisena seuraavana vuonna tuntui ettei leuanveto hirveästi kehittynyt sain 17 leukaa minusta kehitys oli huonoa meni kuukausia vuosia kokeillessani eri juttuja ja vihdoin opin asioita mitkä toimi leuanveto oli jäänyt pysyvästi harjoitteluun olipa hienoa se tunne kun sain ensimmäiset 20 leukaa ja siitä matka vaihtui lisäpainoihin jonka matka on jatkunut menestykkäästi edelleen kuvittele mitä sä voisit saavuttaa?

Miltä tuntuisi saavuttaa ensimmäinen leuka tai kehittyä siinä?

Leuanveto valmennus

Sopii sinulle mikäli sinulla on halu saavuttaa ensimmäisen leuan tai kehittyä siinä kehoa kuunnellen .

Haluat vahvan toimivan kehon keskittyen erityisesti ylävartalon lihaksiin.

Pystyt treenaamaan salilla 2 kertaa viikossa ja haluat sitoutua harjoitteluun.

Voit ilmoittautua valmennukseen vaikka sinulla olisi jokin treeniohjelma jota suorittaa sillä keskitymme vain leuanvetoon voit erittäin hyvin treenata vaikka jalkoja välipäivinä.

Valmennukseen mahtuu 8 osallistujaa

Tulossa Kotkassa, Kouvolassa iloittaudu jonotuslistalle

2 kuukauden leuanveto valmennus jossa saat

8 yhteistä treeniä

Leuanvetoon suunnitellun alkulämmittely ohjelman joka jää omaksesi

Treeniohjelmat

2 kuukauden kausi ja viikkosuunnitelman joilla seuraamme tekemisen etenemistä

Lähtö ja lopputason testaukset

Pääsy salaiseen fb ryhmä joka tukee matkaasi ja jossa saat tietoa millä pääset entistäkin nopeammin tavoitteeseesi

Toiminnallisen liikkuvuus ohjelman motivointikeinoineen

Ravinto-ohjausta tavoitteen tukemiseksi

Hinta 79e / kk , kesto 2 kuukautta

Älä anna tavoitteidesi mennä menojaan vaan ilmoittaudu valmennukseen jossa opit miten viedä leuanvetoharjoittelusi uudelle tasolle ja saavuta voimakas, terve , vahva yläkroppa entistäkin nopeemmin! Paikkoja rajoitetusti ilmoittautuminen sulkeutuu 24.8.2020 mennessä.

2 kuukauden leuanveto valmennus Tulossa Kotkan ja Kouvolan alueella

Hinta 79e / kk , kesto 2 kuukautta

Tulossa Kotkassa, Kouvolassa iloittaudu jonotuslistalle

Ilmoittaudu Leuanvetovalmennukseen
Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse Paikkakunta