Maksuton Personal Trainer Tapaaminen livenä tai netissä

Arttu Pakkanen asiakaskuva mave

Haluaisitko saada apua sinun haasteisiin? Löytää keinot jotka vievät sinua entistäkin tehokkaammin kohti tavoitettasi?

Tavoitteet on saavutettavissa kunhan löytää oikean polun jota kohti mennä. Yhdistämällä teoriatiedon perustuen tieteeseen sekä käytännön oppini sinä voit saavuttaa jotain ainutlaatuista vain yhdellä tapaamiskerralla ja nyt sinulle täysin maksutta.

Muistan eräänkin urheilija asiakkaani jolla isot lonkkakivut halusi pudottaa painoa ja päästä taas rakkaan lajinsa pariin eli uintiin . Kerta kerralta kipu pieneni , voima lisääntyi kropassa jalkaprässissä lähdimme 60kg nostoilla mikä oli maksimi jopa tärinää aiheuttava ja kivuttiin ylis 100 kgn ja siitä eteenpäin painokin tippuis siinä samassa.

Tapaamisella

Käymme läpi tavoitteesi ja haasteesi sekä mietimme niiden pohjalta 3 kaikista tehokkainta keinoa joilla sinä pääset entistäkin nopeammin kohti tavoitettasi.

Saat 3 kuukauden suunnitelman siis suuntaviivat jonka avulla edetä kohti tavoitettasi entistäkin tehokkaammin ja nopeammin.

Käymme läpi mitkä jutut hidastavat tavoitteesi pääsyä ja mitkä nopeuttavat näin saat tehokkaan hyvän paketin miten edetä.

Tee päätös nyt ja ilmoittaudu tähän uniikkiin tapaamiseen, koodaa kehosi uudelle tasolle tapaaminen ei sido sua mihinkää. Saat tapaamisella tehokkaat keinot edetä, saavuttaa tavoitteesi entistäkin nopeammin. Säästä siis aikaa ja vaivaa jotta voit jatkossakin tehdä niitä juttuja joista tykkäät vielä entistäkin paremmin.

Varaa paikkasi täyttämällä lomake niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä josta sovimme ajan tapaamiseen joko livenä näemme sovittuna aikana sovitussa paikassa Kotka, Hamina, Kouvola alueella tai netissä zoom palvelun kautta. Live tapaamis paikkana voidaan nähdä ulkona, kaffella tai jopa sun kotona jos niin tahdot 🙂 .

    Ilmoittaudu Maksuttomaan Personal Trainer Tapaamiseen
    Nimi (Pakollinen)

    Sähköposti(Pakollinen)

    Puhelinnumero

    Haluan että minuun otetaan yhteyttä