Maksuton Street workout ryhmätunti

Treenaa tehokkaasti ilman kuntosalia lisää liikkuvuutta, voimaa  sekä opit uusia taitoja kehonpainolla joka kulkee aina mukanasi ”no gym no proplem”

street workout - roomalainen punnerrus kehonpainolla

Tämä on todellinen intohimoni se syntyi kokemuksistani kehonpainoharjoitteluun jossa kohtaa taitojen opettelu, voima ja liikkuvuus. Valmennuksessa opetan sinulle mitä olen kokenut toimivaksi valmennus urani aikana mm. parkour, telinevoimistelu, kamppailu urheilu sekä StreetWorkout  sekä omat kokemukseni.

Aikoinaan aloin kiinnostumaan millä kaikilla eri tavoilla kehoa voi käyttää ja miten sitä voi liikuttaa paremmin?  Mukaan tuli parkour jossa taidon oppiminen on suuressa roolissa.

Innostuin kovasti opettelemaan miten jonkin tekniikan saisi paremmaksi kyse ei ole siis vain toistoista. Vaan myös tavoista opetella uusia taitoja, selättää pelkoja ja omia haasteita.

Muistat varmaan sen päivän kun opit ajamaan pyörällä ensimmäistä kertaa se ei ollut helppoa mutta mikä fiilis siitä tuli aivan mahtavaa.

”Kehonpaino harjoittelussa haasteita riittää aivan kaikille vasta-alkajista edistyneimpiin”.  

street workout - luistelija kyykky taakse

Kehonpainolla harjoitellessa käytämme kehoamme treenivälineenä jonka vastuksena toimii eri liikeprogressiot. Haluaisitko sinä oppia vetämään leukoja? Ehkä saada ensimmäisen musche upin tai jopa human flagin?

Siis parantamaan voimatasoja, liikuttamaan kehoa monipuolisesti eri liikesuuntiin kokonaisvaltaisesti mikä pitää kehosi paremmin tasapainossa toimintakykysenä.

Tunnilla…

Opetan sinulle perus edellytykset tehokkaaseen harjoitteluun

Pystyt välttyä suurimmalta osaa loukkaantumisita valmennus urani varrella oppimani keinojen myötä

Tehdään kunnon treenit jossa pääset haastaa itseäsi sinulle sopivalla tasolla olit sitten vasta alkaja tai kokenut kuntoilija

Ryhmän tuki ja tsemppi auttaa sua saamaan itsestäsi vielä askeleen enemmän irti

Street Workout ryhmätunti Kotkassa

Kokoontuminen Katariinan meripuistossa parkkipaikalla katoksella ( Öljysatamantie 4, 48130 Kotka)

Lisätiedot ja kyselyt puhelimitse 0451256447 .

17.6 klo 18.00 – 19.00

Kouvolassa Easyfit Kouvolan tiloissa Kauppamiehenkatu 4,

16.6 klo 19.15 -20.15

Tunti on täysin maksuton ilmoittaudu mukaan ja tule opettelemaan uusia taitoja jotka vievät sua entistä pidemmälle vielä jatkossa tunnin käynnin jälkeenkin Paikkoja raoitetusti joten ole nopea

Otan sinuun yhteyttä 2 päivän sisällä ilmoittautumisestasi ja lähetän muutaman kyselyn jotta voin räätälöidä tunnin mahdollisimman yksilöllisesti.

    Ilmoittaudu Maksuttomalle ryhmätunnille
    Nimi (Pakollinen)

    Sähköposti(Pakollinen)

    Ilmoittaudun: