miten saada löysät pois keskivartalosta?

miten saada keskivartalosta löysät pois? Vai voiko niitä saada? blogissa kerron sulle 3 vinkkiä jolla eroon pöpöttävästä vatsasta sekä pureudumme aiheeseen syvemmin.

Vatsalihakset sekä ravitsemus on tärkeässä roolissa kun mietitään sitä miltä vatsa näyttää. Oikeanlaisella harjoittelulla voit saada näennäisesti löysää pois sekä oikeanlaisella ravitsemuksella.

Kuitenkaan rasva ei pala paikallisesti vaan se päättää mistä lähtee ja minne tulee . Lihaskuntoharjoittelu kun se ei ole pelkää hanskojen heiluttelua muodostaa tehokkaasti rasvakudoksen tilalle lihasta mikä auttaa sinua tavoitteessasi.

Ravitsemus tukee treenisi tehokkuutta jotta jaksat treenata ja jotta saat tuloksia.

Hyvä ryhti on myös olennainen seikka siltä miltä näytämme on eri asia olla ryhti kumarassa kokelileppa miltä se tuntuu mikä on mielialasi? Entä jos olet ylväänä ryhdikkäänä ”ihan kuin joku kiskoisi hiuksistasi” kasvat pituutta miltä näytät miltä se tuntuu?

Niinpä selvä ero ryhdillä on siis suuri merkitys miltä näytämme

Kiitos että luit blogiani jos haluat apua näissä asioissa käyppä tsekkaamassa ryhmäni ja aloita matkasi tehokkaasti kohti tuloksia tehdään se yhdessä -> https://www.arttupakkanenpt-palvelut.com/kuntokoulu/

Jaa artikkeli: