Spine kehonkartoitus

Haluaisitko tehoa harjoitteluun jopa 30% enemmän tehoa tai onko sinulla kipuja harjoitellessasi jonka haluaisit poistaa? Huonot asentomallit altistavat loukkaantumisille , vähentävät kehitystä ja voimantuottoa.

Itsekin olen kuulunut tuohon ryhmään joka vain pistää menemään luullen tekeväni asiat oikein. Mutta en tehnytkään seurauksena lukuisat pikkuvammat jotka pistivät miettimään miten kehoa kuuluu kuormittaa. Opiskelin asiaa ja lähdin pikkuhiljaa kokeilemaan juttuja itselläni ja sittemmin asiakkaillani. Tämän seurauksena vedän leukaa 80kg lisäpainoilla pystyn pelaamaan frisbeegolffia hyvin ilman loukkaantumisia siis kehoni toimii ja saan lisää niitä mukavia harjoituspäiviä jolloin kehityn paremmin.

Harjoittelussa yksi tärkeimmistä elementeistä on liikkeen hallinta jos mietitään vaikka selkärankaa se ojentuu, kiertää sekä pystyy tekemään näitä liikkeitä yhtä aikaa. Kuitenkin erittäin haavoittuvat välilevyt voivat joutua jatkuvan paineen kohdaksi vääränlaisten liikemallien ja liikehallinnan seurauksena.

Jos mietitään lantion kääntymistä taakse ja selän pyöristymistä tässä asennossa välilevyt ovat hirveän paineen alla aiheuttaen kipu tilan sillä nikamat ovat nyt ääri asennossa tästä ei voimaa pystytä tuottamaan ja se sattuu.

Sen sijaan kun opeteltaisiin hallitsemaan tuo lantion kulma aktivoimaan pakarat tukemaan selän asentoa voit vaikka koittaa pyöristää selkää niin että puristat pakarat yhteen ihan kuin pidättäisit kakkaa pystytkö nyt pyöristämään selkääsi edes niin paljon että sattuu??? …. Niin juuri ei onnistu eikä pidäkkään, kun nyt olet aktivoinut osan selkää tukevista lihaksista mm. tätä käymme kartoituksessa läpi sun tavoitteiden ja yksilöllisten tarpeiden osalta.

Sinä saat Spine kartoituksesta

 • Saat lisää tehoa voimantuottoon jopa 30%
 • Ennaltaehkäiset tai poistat tulevat kivut ja tuki, liikuntaelin vammat
 • Opit hahmottamaan paremmin kehosi liikettä
 • Kehityt nopeammin
 • Opit aktivoimaan lihaksesientistäkin paremmin jotta ne tukisi kroppaasi parhaalla mahdollisella tavalla
 • Kehität tasapainoasi

Mitä teemme Spine Kehonkartoituksessa

Käymme läpi kriittisimmät haaste alueesi jonka pohjalta annan muutaman harjoitteen jolla lähdemme ratkomaan näitä haasteitasi.

Saat konkreettiset stepit ja harjoitusohjelman jotta tiedät kuinka edetä harjoittelussa.

Huomaat eron jopa tämän harjoituskerran jälkeen

Saat sähköpostiisi raportin käynnistä jota voit hyödyntää jatkossakin omissa harjoitteissasi jotta tiedät mitä huomioida.

Hinta 19e

Ilmoittaudu nyt, saavuta terve suorituskykyinen keho ja aloita matkasi kohti tavoitteitasi . Minun tavoitteeni on auttaa sinua jotta voit tehdä niitä asioita mitä rakastat .

Ilmoittaudu täyttämällä lomake alta niin olen yhteydessä sinuun 2 arkipäivän sisällä Hinta 19e 0e hinta voimassa 31.5.2021 asti

Kartoitus suoritetaan valitsemassasi paikassa Kotka, Kouvola , Hamina , Pyhtää Alueella

Spine metod valmennus Arttu

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä