Street Workout pienryhmä valmennus

street workout kotka , kouvola rengas punnerrus pt arttu

Treenaa tehokkaasti ilman kuntosalia lisää liikkuvuutta, voimaa  sekä opit uusia taitoja kehonpainolla joka kulkee aina mukanasi ”no gym no proplem”

Tämä on todellinen intohimoni se syntyi kokemuksistani kehonpainoharjoitteluun jossa kohtaa taitojen opettelu, voima ja liikkuvuus. Valmennuksessa opetan sinulle mitä olen kokenut toimivaksi valmennus urani aikana mm. parkour, telinevoimistelu, kamppailu urheilu sekä StreetWorkout  sekä omat kokemukseni.

Aikoinaan aloin kiinnostumaan millä kaikilla eri tavoilla kehoa voi käyttää ja miten sitä voi liikuttaa paremmin?  Mukaan tuli parkour jossa taidon oppiminen on suuressa roolissa.

Innostuin kovasti opettelemaan miten jonkin tekniikan saisi paremmaksi kyse ei ole siis vain toistoista. Vaan myös tavoista opetella uusia taitoja, selättää pelkoja ja omia haasteita.

Muistat varmaan sen päivän kun opit ajamaan pyörällä ensimmäistä kertaa se ei ollut helppoa mutta mikä fiilis siitä tuli aivan mahtavaa.

”Kehonpaino harjoittelussa haasteita riittää aivan kaikille vasta-alkajista edistyneimpiin”.  

Ristiriipunta Pt Arttu

Kehonpainolla harjoitellessa käytämme kehoamme treenivälineenä jonka vastuksena toimii eri liikeprogressiot. Haluaisitko sinä oppia vetämään leukoja? Ehkä saada ensimmäisen musche upin tai jopa human flagin?

Siis parantamaan voimatasoja, liikuttamaan kehoa monipuolisesti eri liikesuuntiin kokonaisvaltaisesti mikä pitää kehosi paremmin tasapainossa toimintakykysenä.

Valmennuksessa opetan sinua liikuttamaan kehoasi paremmin sekä tehokkaammin!

l sit Pt Arttu Pakkanen

Opetan sinulle mitä olen oppinut Parkour ja Teline voimistelu valmennus, harraste urani aikana lähtien kuitenkin perusteista liikkeelle jokainen voi haastaa itseään sopivalla tavalla sillä jokaisesta liikkeestä löytyy jokaiselle sopiva versio yksilölliset lähtökohdat huomoioiden.

Tunnilla keskitymme kehon monipuoliseen käyttöön sitä sopivasti haastaen. Parannat voimatasojasi lisäät liikkuvuuttasi sekä opit uusia taitoja joka on todella motivoivaa.

Valmentajana luon sulle turvallisen ja hyvät lähtökohdat opetella miten aloittaa kehonpaino harjoittelu sopivasti haastaen.

Hyvä meininki ja ryhmän kannustava ilmapiiri kuuluu olla osana treenejä otetaan kaikki mukaan ja kannustetaan voittamaan itsensä.

Ravitsemus on tärkeä osa kokonaisuutta jonka haluan tuoda myös tähän valmennukseen jotta sinä saat parempia tuloksia, palaudut paremmin.

Street workout valmennus

 • 4 yhteiset treenit /kuukaudessa
 • Pääsy sisäpiirin fb ryhmään
 • Treeniohjelman
 • Pääsy sisäpiirin luentoihin 1 ktr/kk
 • Liikkuvuusvalmennusta
 • Ravintovalmennusta
 • Liikepankin liikeprogressioista
 • Max osallistujamäärä 6 henk.

Valmennus toteutetaan Kotkassa ulkona tarkat paikat ilmoitetaan erikseen valmennus alkaa Torstaisin 22.7.2021 klo 18.00-19.00 alkaen .

Hinta 79e/kk Kotkassa

Haluaisitko sinäkin oppia liikuttamaan kehoasi tehokkaammin… Parantaa voimatasoja sekä oppia uusia taitoja pelkästään kehoa käyttäen? Ilmoittaudu nyt ja tule testaamaan mihin kehosi oikeasti pystyy!

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä josta sovimme ajan maksuttomaan kartoitukseen jossa kartoitamme lähtötilanteesi jotta voin palvella sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Sekä jotta voit päättää oonko mä oikea valmentaja sulle.

  Ilmoittaudu Street workout valmennukseen
  Nimi (Pakollinen)

  Sähköposti(Pakollinen)

  Puhelinnumero

  Valitse Paikkakunta