Tapahtumat

Pienryhmävalmennukset Kouvola


Kuntosali – pienryhmävalmennus (Easyfit Kouvola, Kotka)

Etkö tiedä mitä salilla pitäisi tehdä? Haluaisitko pysyä terveenä sekä oppia treenaamaan fiksusti ja optimaalisesti ilman että olet kokoajan rikki! Sano hyvästit jatkuville selkäkivuille, polvikivuille ja kehity , harjoittele fiksusti. Valmennus ei sovi sinulle mikäli haluat pikakikkoja etkä halua opetella liikkeitä kunnolla! Työtä tämä vaatii mutta avoin mieli ja halu oppia mukaan valmennukseen niin tuloksesi on taattu 😊 viel vuosienkin päästä valmennuksen päättymisestä.

CROSSTRAINING Pienryhmävalmennus(Easyfit Kouvola, Kotka)

Onko kehityksesi hidasta tai pysähtynyt, loukkaatko polvesi treeneissä jatkuvasti ja selkä kokoajan kipeä? Haluaisitko olla työpaikan vahvin harjoitella ilman loukkaantumisia sillä vain terveenä voit kehittyä et sairasvuoteelta! Haluat terveen, toimivan kehon ja viedä kehityksesi uudelle tasolle. erve urheilija on paras urheilija sillä hän pystyy harjoittelemaan kokoajan nousujohteisesti ja sitäkautta kehittyy enemmän kuin jatkuvaa sairastelun omaavaa treenaajaa.
Tämä valmennus on sinulle mikäli haluat harjoitella kehittävästi, kehittyä jatkossakin ja pysyä terveenä sillä terve urheilija on paras urheilija .