Tapahtumat

Pienryhmävalmennukset Kouvola


Kuntosali – pienryhmävalmennus (Easyfit Kouvola)

Ovatko paikat kokoajan rikki 80% ihmisitä on rikki riippumatta siitä liikkuuko vai ei?  Etkö tiedä mitä salilla pitäisi tehdä? … Haluaisitko pysyä terveenä sekä oppia treenaamaan fiksusti ja optimaalisesti ilman että olet kokoajan rikki? … Valmennus ei sovi sinulle mikäli haluat pikakikkoja etkä halua opetella liikkeitä kunnolla! Työtä tämä vaatii mutta avoin mieli ja halu oppia mukaan valmennukseen niin tuloksesi on taattu  .

CROSSTRAINING Pienryhmävalmennus(Easyfit Kouvola)

Valmennuksessa pääset tutustumaan eri liiketekniikoihin ja välineisiin sekä treenaamisen omalla kehonpainolla joka kulkee aina mukana. Pääset kokeilemaan rajojasi niin voimaa, ketteryyttä kuin hapenottokykyäkin kehittävissä harjoituksissa. Valmentajan valmentamat tehotreenit ja ryhmän tuki takaavat että harjoittelusi suorastaan räjähtää uudelle tasolle.

Ryhmäliikunta ja Ulkotreenit

Ulkotreenit Kotkassa

Haluatko kohottaa kuntoasi, kasvattaa voimatasojasi ja kestävyyttäsi nauttien raikkaasta ulkoilmasta mukavassa ja hauskassa seurassa?

Ryhmässä treenaaminen on hauska ja tehokas tapa kasvattaa kuntoa. Ryhmätsempin voima yhdistettynä valmentajan kannustavaan otteeseen tuo uskomattomia tuloksia! Ulkotreenit ovat arjen piristysruiske irti otto arjen pyörityksestä niin minulle valmentajana kuin ryhmällekkin.

Harjoitukset sisältävät reipasta ulkotreeniä hyvässä hengessä:
toiminnallista kehonpainoharjoittelua, lihaskunnon parantamista, liikkuvuutta ja räjähtävää tehokasta treeniä.
Ulkonatreenatessa hyvässä porukassa mieli virkistyy, kunto kohenee ja treeneissä tulee varmasti hiki ja hyvämieli.

Harjoitukset sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille harjoitukset ovat muokattavissa juuri sinun kuntotasoosi sopivaksi. Kaikki uudet tulokkaat otetaan loistavasti vastaan pidetään hyvät treenit nautitaan liikkumisesta ja löydetään jopa uusia ominaisuuksia itsestämme . Vietetään yhdessä mukava liikuntatunti ryhmänä toisiamme tsempaten sillä ryhmässä on voimaa !

Ulkotreenit järjestetään keskiviikkoisin Kotkan Katariinan meripuistossa kokoontuminen parkkipaikalla(Puistotie 32, 48130 Kotka) klo 19.00 – 20.00 hinta 2e kerta (maksu käteisellä) treenit keskiviikkoisin 22.5 -28.8.2019 treenejä 15 kertaa.

Lisätiedot ja kyselyt:

puh. 045 1256 447

sähköposti. ptarttu@gmail.com

Ilmoittaudu mukaan

Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse valmennus

Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi peruuttaa täytä ilmoittautumis lomake niin lähetän sinulle paluuviestillä kuittauksen( kahden arkipäivän sisällä) että paikkasi on varattu ilmoittautuminen on sitova nähdään treeneissä.