Tapahtumat

Pienryhmävalmennukset Kouvola


Kuntosali – pienryhmävalmennus (Easyfit Kouvola)

Ovatko paikat kokoajan rikki 80% ihmisitä on rikki riippumatta siitä liikkuuko vai ei?  Etkö tiedä mitä salilla pitäisi tehdä? … Haluaisitko pysyä terveenä sekä oppia treenaamaan fiksusti ja optimaalisesti ilman että olet kokoajan rikki? … Valmennus ei sovi sinulle mikäli haluat pikakikkoja etkä halua opetella liikkeitä kunnolla! Työtä tämä vaatii mutta avoin mieli ja halu oppia mukaan valmennukseen niin tuloksesi on taattu  .

CROSSTRAINING Pienryhmävalmennus(Easyfit Kouvola)

Valmennuksessa pääset tutustumaan eri liiketekniikoihin ja välineisiin sekä treenaamisen omalla kehonpainolla joka kulkee aina mukana. Pääset kokeilemaan rajojasi niin voimaa, ketteryyttä kuin hapenottokykyäkin kehittävissä harjoituksissa. Valmentajan valmentamat tehotreenit ja ryhmän tuki takaavat että harjoittelusi suorastaan räjähtää uudelle tasolle.

Ilmoittaudu mukaan

Nimi (Pakollinen)

Sähköposti(Pakollinen)

Puhelinnumero

Valitse valmennus

Ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voi peruuttaa täytä ilmoittautumis lomake niin lähetän sinulle paluuviestillä kuittauksen( kahden arkipäivän sisällä) että paikkasi on varattu ilmoittautuminen on sitova nähdään treeneissä.