Tehokkain tapa kasvattaa lihasta ja saada rasvaa pois samanaikaisesti

moi tällä artikkelilla opit kuinka kasvattaa lihasta ja saada rasvaa pois tehokkaasti. Edellyttäen että sulla on perus asiat kunnossa nukut hyvin safka ja vedenjuonti kunnossa, palaudut hyvin ja treenejäkin tulee tehtyä.

Lihas kasvaa parhaiten antamalla sille kovan ärsykkeen noin 12 toiston sarjoja saadaan koko keho hereille niin suurella kuormalla että viimeiset toistot juuri ja juuri tulevat saadaan siis keholle viesti että nyt on uhka päällä pitää vahvistua aivan kuten metsästäjä keräilijä aikaan tiikeri hyökkäsi painittiin vähän ja päästiin tuurilla pakoon seuraavalla kerralla ei oltu enää altavastaajia sillä kroppa on voimistunut.

Rasva sensijaan palaan niin muutama päivän treenistä johtuneen ärsykkeen ansiosta kehon lihasten korjaus mekanismin ansiosta kuin kestävyys liikunnan joka laittaa kehossa nesteet virtaamaan ja rasvavarastot alkaa palamaan.

Tästä voimme siis todeta ja niin on tutkittukkin että yhdistelmä harjoittelu auttaa kehoa parhaiten kasvattamaan lihasmassaa ja polttamaan rasvaa yhtäaikaisesti .

Voit esim. harjoitella yhdistelmä harjoittelulla 2 treenikerran jaolla

Treeni 1 : tehdään 30 minuutin aerobinen sisäpyöräily treeni jonka päälle tehdään 30 min kestävä voimaa ja lihasmassaa kehittävä voimatreeni .

Treeni 2 : tehdään 30 minuutin kovatehoinen aerobinen sisäpyöräily treeni joka päälle tehdään 30 min kestävä voimaa ja lihasmassaa kehittävä voimatreeni .

Näillä yhdistelmillä saat aikaan huippu tuloksia jos haluat kuulla lisää tehokkaita keinoja voimaharjoittelusta lataa maksuton opas linkistä täyttämällä lomake ja saat vieläkin parempia tuloksia sekä treeneistä kaiken tehon irti hyviä treenejä sulle https://www.arttupakkanenpt-palvelut.com/lataa-toimintakykyinen-keho-opas

Jaa artikkeli: