Tietosuojalauseke

MITÄ TIETOJA KERÄÄMME?

  • Kun täytät yhteydenottolomakkeen nettisivuiltani keräämme tietoja, kuten nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.
  • Kun selaat verkkokauppaamme, saamme automaattisesti tietoomme selaamisen käyttämäsi laitteen IP-osoitteen, käyttämäsi internet-selaimen ja käyttämäsi laitteen käyttöjärjestelmän.
  • Sähköpostimarkkinointi mikäli saamme sinulta luvan, saatamme lähettää sinulle sähköposteja, jotka koskevat tietoa harjoittelusta, ravinnosta, vinkkejä hyvinvointiin, elämään, uusia myytäviä tuotteitamme sekä muita kauppaan liittyviä päivityksiä.
  • Voit halutessasi koska vain poistua postituslistaltamme. Mahdollisuus tähän on meiltä saapuneiden sähköpostien yhteydessä tai ottamalla yhteyttä tämän tietosuojalausekkeen ylläpitäjään kirjallisesti.
  • Kuten monet muut verkkosivut, mekin käytämme ”cookieita” eli evästeitä. Ne parantavat asiointiasi, keräävät tietoa kävijöistä ja käyntimääristä. Ole hyvä ja tutustu paremmin evästeisiin myöhemmin tässä tietosuojalausekkeessa.

MITEN SAAMME SINULTA LUVAN KERÄTÄ TIETOJA?

  • Kun annat meille henkilötietojasi verkkosivuilla asioidessasi (esimerkiksi täytät yhteydenottolomakkeen, lataat oppaan) oletamme täten, että hyväksyt sen, että keräämme henkilötietosi.
  • Jos tarvitsemme henkilökohtaisia tietoja johonkin muuhun kuin edellä mainittuihin toimiin, kuten esimerkiksi markkinointiin, kysymme sinulta lupaa joko suoraan tai annamme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä antamasta tietoja.

MITEN VOIT KIELTÄÄ MEITÄ KÄYTTÄMÄSTÄ TIETOJASI?

  • Sen jälkeen kun olet jo antanut meille luvan käyttää tietojasi, tai olet suostunut esimerkiksi ottamaan vastaan sähköpostimarkkinointia, voit muuttaa mieltäsi. Voit peruuttaa suostumuksesi antaa meidän ottaa sinuun yhteyttä, kerätä, käyttää tai luovuttaa tietoja sinusta. Voit peruuttaa suostumuksesi ottamalla yhteyttä meihin ptarttu@gmail.com tai lähettämällä postia osoitteeseen

Personal Trainer Arttu Pakkanen

Eteläpuistokatu 3 A , 5

48100 Kotka

  • Voimme luovuttaa henkilötietosi eteenpäin mikäli laki vaatii, tai mikäli sinä loukkaat tietosuojalauseketta.

MINNE TALLENNATTE KERÄÄMÄNNE TIEDOT?

  • Nettisivualustamme on Domainhotelli Oy . Domainhotelli Oy tarjoaa meille nettisivuhotelli palvelun, jolla myymme tuotteita ja palveluita sinulle.
  • Asiakkaistamme kerätyt tiedot tallentuvat activecampaign.com, Syketribe (Healthfactory oy)  tietojärjestelmään, tietokantoihin ja Domainhotelli Oy nettisivuhotellin tallennustilaan. Tietosi on turvassa, sillä ne on tallennettu palomuurin taakse.

MITEN TURVAAMME VERKKOKAUPASSAMME KÄYVIEN VIERAILIJOIDEN TIEDOT?

  • Suojataksemme henkilökohtaiset tietosi, teemme kohtuullisia varotoimia ja noudatamme alan parhaaksi todettuja käytäntöjä varmistaaksemme, etteivät henkilötiedot vaarannu, ettei niitä käytetä väärin, niihin ei päästä käsiksi tai paljasteta, muuteta tai tuhota.
  • Jos annat meille tietosi tiedonsiirto salataan käyttäen suojattua SSL-protokollatekniikkaa.

KÄYTÄMMEKÖ EVÄSTEITÄ?

  • Kyllä. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, joita sivusto tai palveluntarjoaja siirtää tietokoneesi tallennustilaan selaimesi avulla (mikäli olet sallinut tämän toiminnon). Evästeet antavat sivustolle tai palveluntarjoajalle mahdollisuuden tunnistaa vierailijan käyttämä selain, sekä kerätä tietyntyyppistä tietoa. Evästeet esim. auttavat sivustoa muistamaan nimesi ja sähköpostisi
  • Evästeet lisäksi auttavat meitä ymmärtämään kiinnostuksenkohteitasi sivustolla edellisiin tai nykyiseen vierailuusi perustuen. Näin voimme palvella sinua paremmin verkkokaupassamme. Käytämme evästeitä myös saadaksemme parempaa ja tarkempaa tietoa sivustollamme tapahtuvasta liikenteestä ja vuorovaikutuksesta. Näin voimme tarjota entistä parempaa verkkokauppakokemusta tulevaisuudessa.
  • Käytämme evästeistä saamiamme tietoja markkinoinnin parempaan kohdentamiseen.

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT JA LINKIT

  • Tavanomaisessa tilanteessa, kolmannen osapuolen toimijat keräävät, käyttävät ja esittävät asiakastietoja ainoastaan niiden tarpeen vaatimissa rajoissa. Tämä mahdollistaa kolmannen osapuolen toimijan tarjoaman palvelun parhaan käytön.
  • Kuitenkin jotkin kolmannen osapuolen toimijat, kuten asiakasrekisteri ja sähköpostirekisteri, käyttävät omia tietosuojalausekkeitaan. Jotta asiakashallinta voi toteutua, meidän on annettava tapahtumia varten tarvittavat tiedot. Annettuihin tietoihin pätevät kunnes asiakas itse ottaa yhteyttä palvelun tarjoajaan tai poistuu listalta lue kolmannen osapuolen tietosuojalausekkeet.
  • Huomaathan, että jotkin palveluntarjoajat voivat sijaita muulla lainkäyttöalueella kuin nettisivupalvelumme, jossa asioit. Jos päätät käyttää kolmannen osapuolen palveluita, joka sijaitsee eri lainsäädäntöalueella kuin käyttämäsi nettisivu, tietojasi saatetaan käyttää kyseisen palveluntarjoajan alueen lain piirissä.
  • Kun poistut nettisivuilta kolmannen osapuolen sivustolle tai sovellukseen, et ole enää nettisivujemme tietosuojalausekkeen tai käyttöehtojen piirissä.

MUUTOKSET TIETOSUOJALAUSEKKEESEEMME

  • Pidätämme oikeuden muokata tätä tietosuojalauseketta koska vain, joten ole hyvä ja käy aika ajoin tarkistamassa, onko tähän lausekkeeseen tehty muutoksia. Kun tähän tietosuojalausekkeeseen tehdään tarkennuksia tai muutoksia, ne astuvat voimaan verkkokaupassamme välittömästi. Jos tietosuojalausekkeeseen tulee merkittäviä muutoksia, ilmoitamme muutoksista verkkosivustollamme.
  • Jos verkkokauppamme yhdistyy tai tulee toisen yrityksen ostamaksi, henkilötietosi saatetaan siirtää tässä yhteydessä uusille omistajille, jotta verkkokauppamme voi edelleen myydä sinulle tuotteita.
  • Tätä tietosuojalauseketta on muokattu viimeksi 25. toukokuuta 2020.

KYSYMYKSET JA PALAUTE

  • Jos tahdot: päästä käsiksi, korjata, saada haltuusi tai poistaa sinua koskevia tietoja, mitä nettisivuiltani on sinusta kerännyt, ole hyvä ja ota meihin yhteyttä sähköpostitse ptarttu@gmail.com

Personal Trainer Arttu Pakkanen

Eteläpuistokatu 3 A 5

48100 Kotka