Toimintakyky Startti

Toimintakyky startti pt arttu

Selkäkivut haittaavat monen meistä harrastuksia, arkea estävät siis nauttimasta elämästä. Haluatko sinä välttää tämän ennakoiden tai poistaa nyt päällä olevan kivun?

Oli poika nimeltä Arttu, hän harrasti paljon kävi salilla 4 ktr viikossa, pelasi koripalloa ja teki fyysistä työtä oli siis hyvässä kunnossa.

Treenit kulkivat kuukaudet vierivät tuli syksy ja eräänä aamuna Arttu heräsi ”mitä ihmettä selkä on niin jäykkä kipeä etten pääse ylös” . No koska Arttu on suomalainen mies ja sisua löytyy Arttu raahautui töihin, lopulta oli kuitenkin luovutettava ja mentävä lääkäriin josta sairaslomaa tuli.

Siinä jäi tavoitteet kauemmaksi se tunne kun liikunta oli kiellossa ei voinut tehdä niitä juttuja joita halusi 🙁 . Arttu ahdisti vai makoilla joten hän päätti tutkia asiaa miksi loukkaantuminen tuli. Näitä juttuja olen kokenut vuosien varrella ja haluan nyt kertoa sulle muutaman asian miksi näin kävi.

Suurin osa selkäkivuista olisi poistettavissa oikeanlaisella harjoittelulla opettelemalla aktivoimaan lihakset oikea aikaisesti ja vielä automaattisesti ei siis muistuttelemalla sillä ei sitä kukaan jaksa. Kokeile seisoa yhdellä vatsa löllönä yläkroppa huonossa ryhdissä eteenpäin kääntyneenä ja mieti miltä tuntuu, onko tukeva asento?

No ei niin koska et saa vatsasta tukea suurin osa lihaksista poissa pelistä, nyt voit kokeilla entä jos ottaisit hyvän ryhdin kuvittele että joku kiskoo sua hiuksista kasvat pituutta, rinta aukeaa ja puristat vatsasta nyt pidä tämä ja lähde seisomaan yhdellä jalalla miltä tuntuu?

Niin aika vahvalta koska lihakset nyt aktiiviset entä, jos saisit tästä automaattisen tavan liikkua miltä se kuulostaisi? Mitä voisit harrastaa tehokkaasti, kun nyt olet ehkä jäänyt paitsi kipujen, ei niin hyvien asentojen takia. Miten se vaikuttaisi mielialaasi läheisiisi?

Jos tämä kuulosti mielestäsi hyvältä aloita matkasi terveempää selkää ja saavuta terve suorituskykyinen keho vastaamaan urheilusi, arkesi haasteita, jotta voit tehdä niitä asioita mistä nautit. Siis harrastaa, olla ystävien ja perheen kanssa sekä tehdä sulle tärkeitä asioita.

Ilmoittaudu täyttämällä lomake alta niin olen yhteydessä sinuun 2 arkipäivän sisällä

Tai osta suoraan napista

Kartoitus suoritetaan valitsemassasi paikassa Kotka , Hamina , Pyhtää Alueella

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  Tehoa jopa 30% lisää treenisalille sekä pelikentille!

  Harjoittelussa yksi tärkeimmistä elementeistä on liikkeen hallinta, vaadittavalla liikenopeudella jos mietitään vaikka selkärankaa se ojentuu, kiertää sekä pystyy tekemään näitä liikkeitä yhtä aikaa. Kuitenkin erittäin haavoittuvat välilevyt voivat joutua jatkuvan paineen kohdaksi vääränlaisten liikemallien ja liikehallinnan seurauksena.

  Jos mietitään lantion kääntymistä taakse ja selän pyöristymistä tässä asennossa välilevyt ovat hirveän paineen alla aiheuttaen kipu tilan sillä nikamat ovat nyt ääri asennossa tästä ei voimaa pystytä tuottamaan ja se sattuu.

  Sen sijaan, kun opeteltaisiin hallitsemaan tuo lantion kulma aktivoimaan pakarat oikea aikaisesti tukemaan selän asentoa voit vaikka koittaa pyöristää selkää niin että puristat pakarat yhteen ”ihan kuin pidättäisit kakkaa”.

  Pystytkö nyt pyöristämään selkääsi edes, niin paljon että sattuu??? …. Niin juuri ei onnistu eikä pidä, kun nyt olet aktivoinut osan selkää tukevista lihaksista mm. tätä logiikkaa käymme kartoituksessa läpi sun tavoitteiden ja yksilöllisten tarpeiden osalta.

  Sinä saat Toimintakyky Startissa

  • Ennaltaehkäiset tai poistat selkäkivut jotka ovat juurisyynä monissa vammoissa, haasteissa jotta voit tehdä niitä asioita mistä pidät
  • Saat lisää tehoa voimantuottoon jopa 30%
  • Opit hahmottamaan paremmin kehosi liikettä jotta voit liikkua tehdä asioita tehokkaammin sekä paremmin, sekä säilyt terveenä.
  • Kehityt nopeammin
  • Opit aktivoimaan lihaksesi entistäkin paremmin, jotta ne tukisi kroppaasi parhaalla mahdollisella tavalla ja säilyttäisit kykysi liikkua ja pysyt terveenä.
  • Parannat ryhtiäsi joka on perusta terveelle keholle ja tehokkaalle voimantuotolle, Sekä näyttää hyvältä alasti peilin edessä 😀 .

  Mitä Toimintakyky Startti sisältää?

  Käymme läpi kriittisimmät haaste alueesi jonka pohjalta annan 2 harjoitetta jolla lähdemme ratkomaan näitä haasteitasi.

  Saat harjoittelu ohjelman joita hyödyntää jatkossa harjoittelussasi

  Huomaat eron jopa tämän harjoituskerran jälkeen

  2 viikkoa tapaamisen jälkeen saat seuranta puhelun miten on mennyt olen tukenasi.

  Hinta 39e

  Personal Trainer Arttu Pakkanen Toimintakyky Startti

  Ilmoittaudu nyt, saavuta terve suorituskykyinen keho ja aloita matkasi kohti tavoitteitasi . Minun tavoitteeni on auttaa sinua jotta voit tehdä niitä asioita mitä rakastat .

  Ilmoittaudu täyttämällä lomake alta niin olen yhteydessä sinuun 2 arkipäivän sisällä Hinta 39e

  Tai osta suoraan napista

  Kartoitus suoritetaan valitsemassasi paikassa Kotka , Hamina , Pyhtää Alueella

   Nimi

   Sähköposti

   Puhelinnumero

   Haluan että minuun otetaan yhteyttä