Tuovi hyvönen – kiitos koutsi

Istun tässä keittiön pöydän ääressä , samaisen jonka ääressä teimme asiakastarinaa meidän matkastamme n.puolitoista vuotta sitten. Mietin miten kiittäisin sinua ..tuntuu ettei sanoja löydy tai ne ovat liian pieniä.

Opetit minulle paljon..paljon enemmän kuin osasin odottaa . Opetit minulle miten tulee huolehtia omasta hyvinvoinnista, terveydestä turvallisesta treenaamisesta ..mutta myös elämästä. Opetit minulle miten tulee hyväksyä itsensä ja oppia puhumaan itselleen kauniisti..oppia rakastamaan itseään.

 Se on aika kova juttu..En sano että pelastit minut ..mutta herätit minut huomaamaan elämän kauneuden ja arvokkuuden Opetit myös nauttimaan elämästä ..pienistä arkisistakin asioista..Jos ennen kuljin siellä metsässä..sumussa..niin nyt ole pysynyt polulla.😊 Valmentajana olit kuunteleva ja motivoiva..mutta myös vaativa ..sopivalla tavalla. Valmentajana olit empaattinen ja esimerkillinen..sitä olet edelleen..

 Opetit myös sen ettei treenaamisen tarvitse olla vakavaa puurtamista..vaan ilolla ja omaa kehoaan kuunnellen ja tavoite mielessä kirkkaana pitäen..tuloksia syntyy.

Opetit myös ettei vastoinkäymisistä saa lannistua..niitäkin matkallemme sattui..Treeneihin oli aina kiva tulla ..eikä se tuntunut koskaan pakonomaiselta..olihan minulla siellä turvallista olla. Pääsin tavoitteeseeni 4kk jälkeen..ja voi sitä tunnetta..kun vaaka näytti alle 70kg..kyyneleet tuli..Minä voitin itseni..sen pahimman vastustajani . Pidin kiinni tavoitteestani ja unelmastani.

 Kuten alussa mietin miten kiittäisin…Sanat ovat sanoja ja teot puhuvat puolestaan. Sait minut innostumaan alasta ja opiskelemaan PT:ksi….joten matkamme jatkuu..tarinaa ei ole vielä kirjoitettu loppuun..

Ps. Mikä voisikaan olla sinun tarinasi? Mitä voisit saavutaa? 

Voimakkain terveisin Arttu

Jaa artikkeli: