Treenit kuntoon treenikerta

Minimi panostuksella maksimi hyöty, kasvata voimatasojasi nopeammin ilman turhia kipuja.

”Tiedän, että ennen vain luulin harjoittelevani tehokkaasti”

Mitä tutuisin jos, treeneistäsi tulisi tehokkaamipia eli kehittyisit nopeammin. Saisit lisää niitä terveitä harjoituspäiviä, jotta voit tehdä asioita mitä raksata? Siis lisää niitä päiviä joina todella tunnet eläväsi!

Treenasin paljon, jopa niin paljon ettei selkä enää taipunutkaan suoraksi, alaselkää kiristi ja olo tuntui tukalalta. Mutta lähdin kuitenkin töihin sillä olenhan suomalainen mies.

Minut kuitenkin passitettiin lääkäriin, sairaslomalle se pisti miettimään. Vaikka urheilen paljon silti rikon itseni, lopulta opiskelujeni ja kokeilujeni kautta löysin toimivat keinot, enkä ole sen jälkeen loukannut itseäni.

Haluan tarjota sulle tätä mahdollisuutta treenikertaan jotta säkin voit välttyä näiltä sudenkuopilta. Saat koko ammattitaitoni ja oppimani tunniksi käyttöösi en panttaa tietoa vaan haluan auttaa sua parhaalla mahdollisella tavalla.

Minun päämäärä on opettaa sinulle oikeat tekniikat ja kuinka kehität voimaa tuloksekkaasti kehoa kuunnellen. Vain terveenä ja toimintakykyisenä voit elää täyspainoista elämää ja saavuttaa täyden potentiaalisi varaa paikkasi nyt

PT Arttu Espoo asiakas kyykky oikein

Mitä saat?

Sekä saat sinulle suunnitellun treeniohjelman

60 minuuttia mittaisella  valmennus tapaamisella, rakennamme vahvan nostotekniikan jotta saat tuloksia nopeammin sekä vältyt loukkaantumisilta.

Harjoituksen perusteella saat suositukset ja suuntaviivat kuinka edetä harjoittelussasi vieläkin mukavammin ja tehokkaammin.

Hinta 59e

Paikka : Espoonlahden uimahalli

 

Tapaaminen ei sido mihinkään, täytä lomake ja olet lähempänä tavoitettasi.

Varaa paikkasi odotuslistalle. Paikat nyt täynnä mutta, aukeavat tuotapikaa.

Täytä lomake, niin lähetän sinulle tarkemmat tiedot tapaamisesta sähköpostiin, arkipäivän sisällä ilmoittautumisesta.

Paikka: Espoonlahden uimahalli

 Espoonlahdenkuja 4, 02320 Espoo

Hinta 59e maksu paikanpäällä.

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä


  Maksun voit hoitaa paikanpäällä, maksuvälineenä käy Käteinen, Epassi, Edenred sekä Smartum setelit, mobiili ja korttimaksut.
  Toimin Espoon alueella.

  Usein kysytyt kysymykset.

  Olen harjoitellut jo 8 vuotta salilla, tiedän kyllä miten minun kuuluu harjoitella.

  Hieno homma, olet jo varmasti pitkällä harjoittelussa. Minulle tuli taannoin kokenut salilla kävijä, kuitenkin treenien aikana huomasimme ne liikkeiden kompastuskivet, jotka hidastivat hänen kehitystään, jopa altistivat loukkaantumisille. Voin lämpimästi suositella tulla tarkistuttamaan tekniikkasi, sillä onhan hintakin nyt noin edullinen.

  Kroppani ei kestä urheilun ja arjen haasteita, onko tästä hyötyä minulle?

  Hyvä kysymys, nämä ovat usein tavallisimpia haasteita, jonka kautta treenikerralle ilmoittaudutaan. Usein liikehallinnan ja lihastasapainon puute näkyy loukkaantumisina. mm. jos etureidet ovat suhteessa takareisiin paljon vahvemmat aiheuttaa se loukkaantumisia, varsinkin urheilu puolella.

  Polvet kipuilevat kyykätessä mikä neuvoksi?

  Yleisin syy tähän on, että et saa pakaraa aktivoitumaan kunnolla. Joka voi johtua niin lihasten käskytys puolella mikä on usein loukkaantumisen taustalla tai miten käytät kehoasi. Tai voi olla vain että liiketekniikkasi vaatii kehitystä, sillä pakaran aktivointi lähteen jalkaterän asennosta.

  Miksi hinta on niin alhainen?

  Hinta on alhainen, sillä haluan että mahdollisimman monella on mahdollisuus tarkistuttaa tekniikkansa ja välttyä niiltä sudenkuopilta, joita itse kahlasin aikoinani.

  En voi kyykätä, sillä selkään sattuu, onko tästä minulle hyötyä?

  On kyllä usein selkäkivut johtuvat, lihastasapainosta, liikkeen hallinnasta sekä liikkuvuuden puutteesta. Tapaamisella tsekataan lähtötilanteesi, katsotaan täsmä harjoitteet sekä aletaan työstää tätä eteenpäin.

  Jos ilmoittaudun treenikertaan, sitoudunko johonkin?

  Et sitoudu, treenikerta on kertaluontoinen eikä velvoita jatkotoimiin.

  Mitä koulutuksia sinulla on?

  Hyvä kysymys, pidän kouluttautumista ja käytännön oppeja hyvin tärkeänä. Käynkin joka vuosi lisäämässä ammattitaitoani koulutusten muodossa. Kävin trainer4youlla personal trainerin koulutukesen ja olen siitä lisännyt tietämystäni voimaharjoittelun ja toiminnallisen harjoittelun suuntaan mm. Functional Performance Spesialist koulutuksella. lue lisää minusta ->  https://www.arttupakkanenpt-palvelut.com/kuka-on-arttu-pakkanen/