Varaa treenikerta

Haluaisitko treenata tehokkaasti, saada parempia tuloksia, lisää niitä terveitä harjoituspäiviä jotta voit tehdä asioita mitä rakastat? Siis lisää niitä päiviä joina todella tunnet eläväsi!

Lähdin opiskelemaan aikoinani Personal Traineriksi jotta voisin auttaa näissä asioissa.

Itsekkin treenasin paljon jopa niin paljon ettei selkä enää taipunutkaan suoraksi mutta lähdin kuitenkin töihin sillä olenhan suomalainen mies.

Minut kuitenkin passitettiin lääkäriin , sairaslomalle se pisti miettimään vaikka urheilen paljon silti rikon itseni. Lopulta opiskeluideni ja kokeilujeni kautta löysin toimivat keinot enkä ole sen jälkeen loukannut itseäni.

Haluan tarjota sulle tätä mahdollisuutta treenikertaan jotta säkin voit välttyä näiltä sudenkuopilta saat koko ammattitaitoni ja oppimani tunniksi käyttöösi en panttaa tietoa vaan haluan auttaa sua parhaalla mahdollisella tavalla.

Treenikerralla

Opetan sinulle kuinka harjoitella sopivalla tavalla jotta kehityt.

Tunnin mittainen tapaaminen jossa saat ammattitaitoni tunniksi käyttöösi. Katsomme tapaamisessa miten kehosi liikkuu ja mitkä on niitä tehokkaimpia keinoja jotka vie sua kohti tavoitettasi parhaalla tavalla.

Teemme hyvät treenit jotka antavat hyvän kuvan siitä miten sinun kannattaa jatkaa.

Saat konkreettiset vinkit sun haasteiden selättämiseen sekä tehostamaa tavoitteisiin pääsyä.

Saat suuntaviivat miten jatkaa tuloksekkaasti kehoa kuunnellen jotta voit tehdä jatkossakin niitä juttuja mitä rakastat tehokkaasti ja järkevällä tavalla.

Hinta 10e sis. Salimaksun

tuovi mave

Varaa 10e treenikerta

Tule mukaan tapaamiseen joka ei sido sinua mihinkään. Minun päämäärä on opettaa sinulle oikeat tekniikat ja kuinka kehität voimaa tuloksekkaasti kehoa kuunnellen. Vain terveenä ja toimintakykyisenä voit elää täyspainoista elämää ja saavuttaa täyden potentiaalisi varaa paikkasi nyt

Varaa paikkasi täyttämällä lomake, tai osta suoraan painikkeesta, niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä josta sovimme ajan treeneihin jonka jälkeen nähdään sovittuna aikana sovitussa paikassa Kotka , Hamina , Pyhtää , alueella joko salilla tai kotona maksun voit hoitaa paikan päällä.

HUOM. Hinta 10e sis. Salimaksun

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelinnumero

    Haluan että minuun otetaan yhteyttä

    Treenit Kotka, Karhula, Pyhtää ja Hamina alueella