Treenit kuntoon treenikerta

Haluaisitko treenata tehokkaasti, saada parempia tuloksia, lisää niitä terveitä harjoituspäiviä jotta voit tehdä asioita mistä nautit? Oli se sitten… ”pelata jalkapalloa tehokkaammin ilman kipuja ja rajoitteita”, ”soittaa kitaraa ilman kipuja nopeammin” ”Selvitä arjesta että kroppa kestää jotta voin nauttia elämästä täysii!”

Lähdin opiskelemaan aikoinani Personal Traineriksi jotta voisin auttaa näissä asioissa.

Itsekkin treenasin paljon jopa niin paljon ettei selkä enää taipunutkaan suoraksi mutta lähdin kuitenkin töihin sillä olenhan suomalainen mies.

Minut kuitenkin passitettiin lääkäriin , sairaslomalle se pisti miettimään vaikka urheilen paljon silti rikon itseni. Lopulta opiskeluideni ja kokeilujeni kautta löysin toimivat keinot enkä ole sen jälkeen loukannut itseäni.

Haluan tarjota sulle tätä mahdollisuutta treenikertaan jotta säkin voit välttyä näiltä sudenkuopilta saat koko ammattitaitoni ja oppimani tunniksi käyttöösi en panttaa tietoa vaan haluan auttaa sua parhaalla mahdollisella tavalla.

Treenikerralla saat

Tunnin mittainen tapaaminen jossa saat ammattitaitoni tunniksi käyttöösi. Katsomme tapaamisessa miten kehosi liikkuu ja mitkä on niitä tehokkaimpia keinoja jotka vie sua kohti tavoitettasi parhaalla tavalla.

Saat konkreettiset vinkit/liikkeet sun haasteiden selättämiseen sekä tehostamaa tavoitteisiin pääsyä

Saat suunnitelman miten jatkaa tehokkaasti jotta voit tehdä jatkossakin niitä juttuja mistä pidät ja kehityt harjoittelussasi.

Saat 2 tehokeinoa joka vie sua nopeammin kohti tavoitettasi

Hinta 10e sis. Salimaksun (normi 50e) 8 kpl jäljellä

tuovi mave

Varaa Treenit kuntoon treenikerta

Vie harjoittelusi seuraavalle tasolle! Miltä tuntuisi treenata tehokkaasti, saada parempia tuloksia jatkuvasti, lisää niitä terveitä harjoituspäiviä jotta voit tehdä asioita mistä nautit? ”pelata jalkapalloa tehokkaammin ilman kipuja ja rajoitteita”, ”soittaa kitaraa ilman kipuja nopeammin” ”Selvitä arjesta että kroppa kestää jotta voin nauttia elämästä täysii!”

Varaa paikkasi tapaamiseen, se ei sido mihinkään. Tulen opettamaan kuinka tehostat harjoitteluas jotta kehitys ei pysähdy, pystyt harjoittelemaan ilman kipuja ja kolotuksia saat siis terveen ja toimintakykyisen kehon. Jotta voit tehdä niitä asioita josta pidät ja todellakin elää täysii! Varaa paikkasi nyt ja vie harjoittelusi seuraavalle tasolle!

Varaa paikkasi täyttämällä lomake, tai osta suoraan painikkeesta, niin olen sinuun yhteydessä 2 arkipäivän sisällä josta sovimme ajan treeneihin jonka jälkeen nähdään sovittuna aikana sovitussa paikassa Kotka , Hamina , Pyhtää , alueella joko salilla tai kotona maksun voit hoitaa paikan päällä.

HUOM. Hinta 10e sis. Salimaksun (nomi 50e) 8 kpl jäljellä

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  Treenit Kotka, Karhula, Pyhtää ja Hamina alueella

  Asiakastarinoita

  PT Arttu Amerikkalainen jalkapallo asiakastarina
  Pt Arttu Asiakastarina 8 vuotta salilla
  Amerikkalainen jalkapallo PT Arttu Kotka Hamina Pyhtää
  hyvinvointiliikkuja asiakastarina pt arttu kotka hamina pyhtää

  Yhteistyössä