Yksilövalmennus

Junnaako kehitys paikallaan etkö saa kyykky tulosta nostettua? Tuleeko selkäsi, polvesi treenien aikana kipeäksi? Haluaisitko Kivuttoman vahvan kehon parempia kyykky tuloksia ja kehittyä optimaalisesti?

Meillä on mahdollisuus kehittyä optimaalisesti vain jos olemme terveitä ja keho toimii oikein sairasvuoteelta ei kukaan kehity kyykky tuloksesi ei parane sieltä , polvikipusi liikkuessa ei parane sieltä sillä paras liikkuja on terve liikkuja.

Tämä on sinulle mikäli haluat pysyä terveenä kehittyä, saavuttaa toimivan, voimakkaan ja terveen kehon. Olet valmis oppimaan uuden nykyaikaisen tavan harjoitella joilla nostamme tuloksesi uudelle tasolle ei turhia loukkaantumisia vaan fiksua harjoittelua kehoa kunnioittaen.

Saavuta kunto josta ennen vain haaveilit, kyykkää isommin, kehity optimaalisesti ja pysy terveenä sillä vain terve liikkuja kehittyy . Tule oppimaan kuinka harjoitella oikein nykyaikaisella harjoittelu menetelmällä. 

Valmentaja Arttu Pakkanen

Mitä me sitten teemme?

Teemme alkukartoituksen jossa mittaamme kehosi voimatasoja, puolieroja sekä kestävyyttä näin saamme tilannekuvaa siitä mistä kannattaa lähteä liikkeelle jotta kehityksesi olisi optimaalista, pysyisit terveenä ja kehittyisit vielä jatkossakin.

Teemme laadukkaita harjoitteita liikkeen laatuun keskittyen  ei vain sinne päin tekniikoita joilla saa sinne päin tuloksia. Vaan tehdään liikkeet oikeasti oikein jotta opit hallitsemaan kehoasi niin isoilla raudoilla tehtäessä kuin salin ulkopuolellakin kehostasi  tulee suorituskykyisempi ja oikeasti toimiva vapaasti liikkuva.

Opetan sinut harjoittelemaan paremmin, kehoa kuunnellen opettelemme keinot jolla saat treeneistä enemmän irti, parempia tuloksia ja  palaudut paremmin jopa kiireisen arjen keskellä. Sekä pysyt suorituskykyisempänä , kehosi oikeasti toimii eikä ole kokoajan jumissa ja väsynyt.

Lähdemme kartoittamaan ravitsemuksen tilaa ja tekemään muutoksia jotka tukevat juuri sinun tavoitteitasi ja ruokailutottumuksiasi. Sillä suuri osa tuloksista tehdään ravitsemuksen kautta joka myös tukee palautumistasi näin saavutat tavoitteesi entistäkin nopeammin.

Rakennetaan sinulle pitkän tähtäimen suunnitelman jolla takaamme että pysyt terveenä ja kehityt optimaalisesti sekä tiedämme jatkuvasti missä ollaan menossa joka takaa jatkuvan kehityksen.

Meillä on yhteiset 45min -1h treenit sopimuksen mukaan  joko kerran viikkoon kaksi kertaa viikkoon tai harvemmin. Treeneissä käymme läpi mitkä on ne oleelliset seikat sinun kehityksellesi, mitä meidän tänään kannattaa tehdä päivän kuntoon ja muihin vaikuttaviin tekijöihin peilaten. Olen mukana matkallasi motivoimassa ja kannustamassa sinua että saisit valmennuksesta sekä treeneistä kaiken mahdollisen hyödyn irti.

Vältä tasannevaiheet, löydä uusi fiksu tapa treenata, haluaisitko kyykätä isommin, nostaa enemmän rautoja olla työporukan vahvin? Välty polvi ja selkäkivuilta harjoitellessasi sano hyvästit jatkuville säryille sillä vain terve liikkuja on paras liikkuja joka voi oikeasti kehittyä optimaalisesti varaa ilmainen konsultaatio lomakkeesta

tuovi mave

  Nimi

  Sähköposti

  Puhelinnumero

  Haluan että minuun otetaan yhteyttä

  Varaan ilmaisen

  Viesti

  Teho Valmennus

  Teho-valmennus on todellinen kiihdytyskaista kohti haluttuja tuloksia. Valmennus sopii sinulle, joka toivot erityisen vankkaa tukea harjoitteluun toivot teho-valmennusta kohti tavoitteitasi, tai haluat ripeästi viedä treenejäsi eteenpäin jollain tietyllä osa-alueella.

  • 8 tapaamista ( 45min – 1h)
  • Yksilöity toiminnallinen alkulämmittely 5 – 20 min + videot
  • Ravintovalmennusta (tarvittaessa ruokavalion)
  • Treeni-ohjelman tekniikkavideoineen
  • Viikkosuunnitelma
  • Kausisuunnitelma 12 kuukauden ajanjaksolle
  • Firstbeat hyvinvointianalyysi (arvo 165e) ( 2kk n. välein)
  • TE3-liikkuvuus analyysi valmennuskertojen yhteydessä (arvo 2 ktr 98e)
  • syketribe/mywellness valmennussovellus
  • Tuki (myös viikonloppuisin)
  • Alku sparraus ennen treeniä 15min (arvo 80e)

  Hinta 499 e/kk (duo 375e/henkilö)

  Intensiivi Valmennus

  Intensiivi-valmennus on intensiivinen valmennuspaketti, jossa viikoittaiset valmennustapaamiset ohjaavat sinua tehokkaasti tuloksiin. Valmennus sopii sinulle, joka haluat tukea, motivaatiota ja tsemppiä harjoitteluusi, olipa tähtäimessäsi kivuton terve keho tai nykyisten ennätystesi rikkominen.

  • 4 tapaamista ( 45min – 1h)
  • Yksilöity toiminnallinen alkulämmittely 5 – 20 min + videot
  • Ravintovalmennusta (tarvittaessa ruokavalion)
  • Treeni-ohjelman tekniikkavideoineen
  • Viikkosuunnitelman
  • Kausisuunnitelma 6 kuukauden ajanjaksolle
  • Firstbeat hyvinvointianalyysi (arvo 165e) ( 3kk n. välein)
  • TE3-liikkuvuus kerran /kk (arvo 49e)
  • syketribe/mywellness valmennussovellus
  • Tuki (myös viikonloppuisin)

  Hinta 279 e/kk (duo 209e/henkilö)

  Seuranta Valmennus

  Seuranta-valmennus kannustaa, motivoi ja ohjaa siihen, että harjoittelusta tulee pysyvä tapa. Säännölliset valmennustapaamiset varmistavat, että terveytesi paranee, voimatasot kasvavat ja kestävyys kohenee tasaisesti ja parhaiden oppien mukaisesti.

  • 2 tapaamista/kk ( 45min – 1h)
  • Ravintovalmennusta (tarvittaessa ruokavalion)
  • Treeni-ohjelman tekniikkavideoineen
  • Viikkosuunnitelma
  • Kausisuunnitelma 3 kuukauden ajanjaksolle
  • syketribe/mywellness valmennussovellus
  • Tuki

  Hinta 159 e/kk (duo 119e/henkilö)

  Omatoimin Valmennus

  Omatoimi-valmennus on sinulle, joka treenaat pääosin omatoimisesti, mutta kaipaat uusia vinkkejä ja sparraajaa tehostamaan tuloksiasi tai ylläpitämään intoasi läpi vuoden. Personal trainerisi seuraa tuloksiasi, pitää huolen että harjoittelet nousujohteisesti ja ohjaa uusien tavoitteiden asettamisessa.

  • 1 tapaaminen/kk ( 45min – 1h)
  • Treeni-ohjelman tekniikkavideoineen tai Ravintovalmennusta
  • Viikkosuunnitelma
  • syketribe/mywellness valmennussovellus
  • Tuki

  Hinta 89 e/kk (duo 67e/henkilö)

  Lisäpalvelut valmennuksen ostaneille:

  Alkusparraus 15 min ennen treenin alkua 2 ktr 20e

  Firstbeat hyvinvointianalyysi + konsultaatio 110e

  Varaa ilmainen konsultaaito

   Nimi

   Sähköposti

   Puhelinnumero

   Haluan että minuun otetaan yhteyttä

   Varaan ilmaisen

   Viesti

   arttu hymy

   Penkkiä ylös :

   Tavoitteenani oli saada penkkiä ylös olen treenannut mutta en saanut sitä kehittymään. Aloitimme valmennuksen Artun kanssa ja kävi ilmi että liikkuvuudessa oli puutteita ja lihastasapaino oli huono. Lähdimme korjaamaan tilannetta rakenteellisen tasapainon jaksolla jossa keskityttiin puolierojen tasaamiseen , liikkuvuuteen ja peruskestävyyskunnon pohjaan. Seuraavana oli vuorossa voima osio jolla tarkoitus saada penkkiä ylöspäin noin kuukauden  harjoittelulla(rakenteellisen jakson jälkeen) sain penkkitulosta nostettua 40kg – 50 kg . Artun valmennus on hyvää ja monipuolista kokonaiskuva huomioon ottaen joka mahdollistaa parhaan mahdollisen kehityksen

   Tanssinopettaja:

   Tavoitteena oli oppia millaista treeniä tekisin kuntosalilla mikä tukisi ammattiani olen ammatiltani tanssin opettaja halusin saada lihaskestävyyttä enemmän sekä voimaa tanssimiseen . Lähdimme liikkeelle alkukartoituksesta jossa mittailtiin voimatasoja ja eripuolisuuksia esille tuli että tarvisisin erityisesti tukilihaksitoon vomaa ja hallintaa. Lähdimme toteuttamaan sitä kävimme salilla yhdessä ja minulla oli 1 omat treenit viikkoon ravitsemuskin oli osana valmennustani. Jo kuukauden valmennuksen jälkeen huomasin tuntui että ryhti on parempi nyt ja tanssiessa olen saanut uutta voimaa keskustan käyttö parantunut sekä tiukempi korsetti. Artun valmennus on hyvää kokonaisvaltaisesti huomioon ottava sekä hyvin tukenut omaa tekemistäni.

   Tavoitteena käsilläseisonta:

   Tavoitteeni on käsilläseisonta ohjaan liikuntaa nuorille, lapsille ja aikuisille lähdimme Artun kassa harjoittelemaan alussa testasimme lähtötilanteen en saanut vatsapyörästä yhtään toistoa suorilta jaloin violetilla kuminauhalla meni kuitenkin (3 paksuin kuminauha) jo kuukauden harjoittelumme toi tulosta sain ensimmäisen toiston ilman vatsapyörässä suorinjaloin huikea fiilis”

   Painonpudottaja:

   tavoite -10kg saavutettiin 4kk jälkeen ruokailutottumukset ja unenlaatu parani huomattavasti syön säännöllisesti ja monipuolisesti energiataso / laatu parani . liikunta harrastus lisääntyi ja nyt jopa nautin salilla käymisestä… positiivinen elän asenne ratkaiseva tekijä hyvä kuuntelijan ominaisuus. Sekä nyt 5kkn jälkeen painoni on tippunut 12kg”

   Valmennus järjestetään Kotka – Kouvola alueella sopimuksen mukaan

   Maksuvälineenä käy Edenred sekä Smartum setelit, mobiili ja korttimaksut .

   Saavuta kunto josta ennen vain haaveilit, kyykkää isommin, kehity optimaalisesti ja pysy terveenä sillä vain terve liikkuja kehittyy Tule oppimaan kuinka harjoitella oikein nykyaikaisella harjoittelu menetelmällä. Seuraa unelmiasi/tavoitteitasi äläkä anna niiden hävitä edestäsi, täytä lomake ja varaa-aika ilmaiseen valmennustapaamiseen.

    Nimi

    Sähköposti

    Puhelinnumero

    Haluan että minuun otetaan yhteyttä

    Varaan ilmaisen

    Viesti