Hyvä Kuntosaliohjelma

Hyvä saliohjelma millainen se on ja miten tehostat harjoitteluasi sen avulla kerron 6 tärkeää pointtia. pysy kuulolla loppuun sillä mulla on sulle lahja joka auttaa sua saamaan entistäkin parempia tuloksia sekä saat saliohjelman .

Tärkein tekijä mikä on määrittelemässä hyvää saliohjelma on tavoite mitä sinä oikeasti tavoittelet jos se on hanskojen heiluttelua salilla niin ohjelmalla ei niinkään väliä 😀 mutta jos taas haluat tuloksia seuraa videon seuraavia kohtia.

Tulokset eli työkalut kuntoon: voimaportaat

Työkalut eli voimaportaat ovat erityisen tärkeitä siksi sillä hyviä tuloksia et voi saada jos sulla ei oo oikeita välineitä käytössä . Saat varmasti talon rakennettua ja naulat lyötyä lekalla mutta tuloksena muhkuraiset seinät vääntyneet naulat kun sopivampi työkalu tähän olisi naulapyssy tai vasara  .

Tekniikka

ekniikkaa ei voi liikaa korostaa se opettaa sut liikkumaan tehokkaasti jolloin saat enemmän rautaa ylös paremmalla tekniikalla otetaan vaikka kyykky testi laita jalkaa aluki nouse sisään nouse keskelle nouse. mikä tuntui helpommalta? … Niinpä keskimmäinen lisäksi sulla pakara aktivoituu eniten keskellä joka on eduksi myös lihasta kasvattaessa.

Monipuolisuus ei roboottisuus

Monesti näkee että salilla liikutaan kun robotti jolloin kehostakin tulee kuin robotti jos haluat terästäkin vahvemman kehon sun pitää liikkua niin eteen taakse ylös alas liikkeiden vastapainoksi kiertoja pystystä maasta riippuen taito tasostasi. Sekä meidän pitäisi tulla pois sieltä laitteista ne on kuntoutumista varten pääosin näin saavutat kehon joka kestää toimii vielä salin ulkopuolellakin palloa pelatessa juostessa eli siellä missä pääosin ollaan nimittäin elämässä. Ota siis harjoitteluusi kiertoja seisten istuen.

Nousujohteisuus

Nousujohteisuus jokaisessa liikkeessä jää monelta huomiotta ohjelmassa on hyvä toteuttaa nousujohteisuutta muuten tulet vain paremmaksi samalla toistomäärällä samalla painolla tekemisessä kun tavoitteesi toivottavasti liittyy enemmän toistojen tai painojen kasvattamiseen. esimerkkinä näät vieressä miten voit toteuttaa tätä.

Puolierot ja heikkoudet huomioiva

Puolierot ja heikkoudet jo näkyvät tavassa miten liikutamme itseämme joka pahimmillaan vääntää jopa selkärankaa kieroon kun toinen puoli on huomattavasti vahvempi . Mutta ei hätää puolierot voit tasata helposti käyttämällä tätä metodia . Tee valittu liike ensin heikommalla puolella tekniikkaan keskittyen kun et saa enempää hyvä sulla on määrä ylhäällä tee vahvemmalla puolella sama toistomäärä samalla painolla eli niin paljon kuin heikompi puoli jaksoi.

Sopivasti haastava

(puhuva pää)Hyvä saliohjelma sisältää sopivasti haastetta jotta se motivoi mutta ei liikaa jotta pysyt ehjänä saat liikkeistä kaiken mahdollisen hyödyn. Sopiva haaste syntyy kokemuksella kokeilemalla ja tunnustelemalla miltä tuntuu .

Noniin nyt ois sun lahjan aika nimittäin saliohjelman oon koonnut tähän 2 jakoisen saliohjelman jota voit muokata tavoitteesi suuntaan. Sekä haluun auttaa sua vieläkin konkreettisemmin nimittäin liittymällä maksuttomaan sisäpiiriin saat konkreettista neuvoja sekä miten nousujohteisuus toteutuu ohjelmassa jotta sinä saisit vieläkin parempia tuloksia.

jätä tietosi alla olevan linkin lomakkeeseen ja käy liittymässä ryhmään niin hyväksyn sinut sinne. Toivottavasti nähdään ryhmässä hyviä tuloksekkaita treenejä sulle tsemmpiä niihin se on morjensta.

Jaa artikkeli: